«Ποτέ ο Απόλλωνας δεν είναι ευχαριστημένος…»

Στα λάθη που έκανε ο Απόλλωνας στάθηκε ο προπονητής της ομάδας της Λεμεσού, Σωφρόνης Αυγουστή, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ.
 
Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι καλό έχει δημιουργήσει ο αντίπαλος ήταν από στατικές φάσεις. Σίγουρα μας πληγώνει. Δεχθήκαμε ένα γκολ που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Ποτέ ο Απόλλωνας δεν είναι ευχαριστημένος για τον βαθμό, πάντα θα αγωνίζεται για τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με την Πάφο F.C. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».
 
Αν υπήρχε έλλειψη καθαρού μυαλού: «Δεν νομίζω ότι ήταν έλλειψη καθαρού μυαλού. Ότι κάναμε λάθος, το πληρώσαμε. Ξεκάθαρο. Χάσαμε εύκολα μπάλες. Μας πλήρωσαν με τα δικά μας λάθη».

Δειτε Επισης

Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής