Από το τατουάζ με το τριφύλλι, στο κλάμα και από εκεί στην απόλυτη αποκαθήλωση

Αρχές Ιουλίου, ο Χόρχε Ενρίκεζ ανακοινώνεται από την Ομόνοια. Ο Μεξικανός επιχειρεί να κάνει το πρώτο του βήμα στην Ευρώπη, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν αγωνίστηκε εκτός της πατρίδας του.

«Ήταν όνειρο να παίξω στην Ευρώπη. Ήταν κάτι που έψαχνα καιρό και είμαι χαρούμενος που η Ομόνοια πραγματοποίησε αυτό το όνειρό μου» ανάφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Μάλιστα, από τον ενθουσιασμό του κτύπησε τατουάζ στο πόδι του γράφοντας Ομόνοια και ζωγραφίζοντας το τριφύλλι.
 

Κάποιοι τραυματισμοί, όμως, τον άφησαν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα (ήττα 1-0), στο οποίο αγωνίστηκε σε ολόκληρο 90λεπτο.

Έπειτα ακολούθησαν άλλοι δύο αγώνες με φουλ συμμετοχή του Μεξικανού απέναντι Πάφο F.C. (4-2) και ΑΠΟΕΛ (2-0), στα οποία οι πράσινοι δέχθηκαν άλλες δύο ήττες. Στο παιχνίδι με τους γαλαζοκιτρίνους, μάλιστα, ο Ενρίκεζ αποχώρησε κλαίγοντας, με τον Λούκας Σόουζα να τον παρηγορεί.

Με την έλευση του Γιάννη Αναστασίου, ο Ενρίκεζ αγωνίστηκε ως αλλαγή – για περίπου 20 λεπτά στο κάθε παιχνίδι - στις νίκες των πρασίνων επί του Ερμή (2-1) και της Δόξας (2-1).

Με την ομάδα της Κατωκοπιάς ο αγώνας έγινε στις 11 Νοεμβρίου. Από τότε ο 27χρονος καθηλώθηκε στον πάγκο της ομάδας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στους αγώνες πρωταθλήματος με Ανόρθωση (1-1), ΑΕΛ (1-2) και Αλκή (2-0), ούτε σε αυτό του κυπέλλου απέναντι στον Ονήσιλο (3-0).

Στο χθεσινό (16/12) ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ το όνομά του έλειπε εντελώς από την αποστολή. Η απόλυτη αποκαθήλωση για τον Μεξικανό, που οι πληροφορίες φέρουν να είναι πρόωρα στην πόρτα της εξόδου του «Ηλίας Πούλλος».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας