«Ο Χιου Ντάλας βρήκε σωστή την απόφαση για πέναλτι του Βάλε στον Ζαχίντ»

Ορθή έκρινε την απόφαση του Βασίλη Δημητρίου για καταλογισμό πέναλτι στη μονομαχία Βάλε-Ζαχίντ στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων ο Χιου Ντάλας. Αυτό αποκάλυψε, μεταξύ άλλων που λέχθηκε στο σεμινάριο διαιτησίας, ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0. Συγκεκριμένα:
 
«Ακούστηκαν κάποια πράγματα στο σεμινάριο που δημιουργούν διαφορετική εικόνα. Η ανάλυση κάποιων φάσεων μπέρδεψαν τους διαιτητές. O Χιου Ντάλας είπε π.χ. σε έναν διαιτητή ότι σε μια φάση που υψώνεται το χέρι είναι πέναλτι και σε άλλη φάση δεν είναι».
 
«Στο σεμινάριο έπαιξε η φάση του πέναλτι που έδωσε ο Βασίλης Δημητρίου στο ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας. Σύμφωνα με τον Χιου Ντάλας σωστά έδωσε το πέναλτι ο διαιτητής στην ανατροπή του Ζαχίντ από τον Βάλε. Βρήκε σωστή την απόφαση να δώσει το πέναλτι και τον καταδίκασε, γιατί δεν απέβαλε τον Μάγκλιτσα.
 
«Στο ΑΕΛ-Ομόνοια είπε ότι ήταν αποβολή του Πρτσε στην φάση του πέναλτι. Έγινε κριτική στον Λούκα Σωτηρίου που δεν τιμώρησε έστω με μια κίτρινη τον Αντάμοβιτς».
 
«Συζητήθηκε το Ένωση-Απόλλωνας και δικαίωσε τον Λεόντιο Τράττο που δεν έδωσε το πέναλτι στο χέρι του Μάρκοβιτς με την δικαιολογία ότι δεν μπορούσε ο Σέρβος να μην ανοίξει το χέρι του».
 
«Στο Πάφος-ΑΕΚ είπε ότι κακώς μέτρησε το γκολ της Πάφου με ευθύνη στον βοηθό και είπε επίσης ότι δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Ζίβουλιτς».
 
«Με την ίδια λογική της αποβολής στο Παφιακό, λέχθηκε ότι δεν έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κειτά στο ΑΕΛ-Ερμής. Για να βγάλει δεύτερη κίτρινη κάρτα πρέπει να είναι… γεμάτη».
 
«Δεν έγινε σχολιασμός για το Αλκή-Ομόνοια και προκλήθηκαν απορίες για το πέναλτι που δόθηκε εκτός περιοχής και δεν υπήρχε ούτε παράβαση. Ίσως να ήταν το πιο μεγάλο λάθος της αγωνιστικής».
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα