Δίπλα στον Μάριο Σωφρονίου η Ανόρθωση - Έκκληση για δότη μυελού των οστών

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, καλεί τον κόσμο της ομάδας όπως δώσει το παρών του στην αιματολογική δειγματοληψία για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για το Μάριο Σοφρωνίου.
 
Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τον κόσμο της ομάδας μας, που έχει τη δυνατότητα να το κάνει, να παραστεί στην αιματολογική δειγματοληψία για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για το Μάριο Σοφρωνίου.

Η αιματολογική δειγματοληψία θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 στον 6ο όροφο του Δημαρχείου Λάρνακας. Στη διαδικασία αυτή μπορούν να μετέχουν άτομα από 18 έως 45 ετών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία αποταθείτε στο τηλέφωνο 95620620 (Νικόλ)

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»