Κρίνεται την τελευταία στιγμή για Πέδρο και Ζελάγια

Την τελευταία της προπόνηση πριν από τον εκτός έδρας Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (21/12) ο Απόλλωνας.

Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή θα ταξιδέψει αποφασισμένο στην Πάφο με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να αποχαιρετήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το 2018.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Κύπριος τεχνικός κατέστρωσε το αγωνιστικό του πλάνο χωρίς να υπολογίζει τους Εστεμπάν Σακέτι, Νταβίντ Φαουπάλα, Έκτορ Γιούστε και Μάριο Στυλιανού.

Αντιθέτως, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Ζοάο Πέδρο και Εμίλιο Ζελάγια των οποίων η παρουσία (κρίνεται αμφίβολη και) θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο
Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς