Μπαρενετσέα: Ο πρώτος παίκτης γεννημένος τον 21ο αιώνα που έπαιξε στη LaLiga

Tην Παρασκευή (21/12) η Ρεάλ Σοθιεδάδ υποδέχτηκε στο Ανοέτα την Αλαβές, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της LaLiga. Στο 85', ο τεχνικός των γηπεδούχων Ασιέρ Γκαριτάνο, πέρασε στον αγώνα τον Αντέρ Μπαρενετσέα και έγραψε ιστορία.

Γεννημένος στις 27 Δεκεμβρίου το 2001, ο 16χρονος Βάσκος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα και αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο νεαρός, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, είναι επιθετικός, ενώ παίζει και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοθιεδάδ ηττήθηκε 0-1 από την Αλαβές και βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς (η Αλαβές είναι 5η με 28).

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δεμένο χέρι (pic)
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 85 εκατομμυρίων για Ροντρίγκο η Άρσεναλ
H μεταγραφή του Γουίλιαμς άναψε φωτιές στην Ισπανία-Προσφεύγει στη La Liga η Μπιλμπάο
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Όσιμεν
Ζαλίζει το ποσό των ετήσιων απολαβών του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
Δεν είναι μόνο το... μεροκάματο των 550.000-Ιδιωτικό τζετ και υπηρέτες για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Ποστέκογλου έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα έκπληξη
Απέρριψε τη πρόταση της Νότινγχαμ Φόρεστ ο Γουεά
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Χειρουργείται και επιστρέφει σε τρεις μήνες ο Μπέλινγκχαμ