«Τούμπαρε» τη Δόξα και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού η Αλκή

Μεγάλης σημασία νίκη πέτυχε η Αλκή σε βάρος της Δόξας με 2-1 σε παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Αμμόχωστος». Η ομάδα του Κώστα Σακκά έφτασε τους 13 βαθμούς και ανέβηκε στην 9η θέση μαζί με την Πάφος F.C (σ.σ υπερτερεί αφού την είχε κερδίσει στον αγώνα του πρώτου γύρου με 1-0). 

Από την άλλη η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα έμεινε στους 14 βαθμούς και προβλημάτισε για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της, αφού ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να απειλήσει την Αλκή που κρατούσε με άνεση το προβάδισμα.

Το προφίλ του αγώνα:

Με την πρώτη ευκαιρία που βρήκε στον αγώνα προηγήθηκε η Αλκή. Στο 11' ο Σταύρου εκτέλεσε το φάουλ και ο Σπόλιαριτς έπιασε την γυριστή κεφαλιά νικώντας τον Γκρεμσλ για το 1-0.

Στο 41' η Δόξα είχε δοκάρι με τον Άδωνη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο συνήθεις ύποπτος Μπεράτ Σαντίκ ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κοντινή προβολή μετά από κεφαλιά του Κάρλος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αρκετά πεσμένος με τις δύο ομάδες να μην φτιάχνουν ευκαιρίες για γκολ, σε ένα παιχνίδι που όποιος σκόραρε το επόμενο γκολ πολύ πιθανόν να ήταν και ο νικητής του. Στο 67' μετά από λάθος στην άμυνα της Δόξας, ο Ακόστα έπιασε το δυνατό σουτ και νίκησε τον Γκρεμσλ μέσα από τη μικρή περιοχή. 

Στο 83' του παιχνιδιού η «Αθάνατη» έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι με το δυνατό σουτ του Μάριου Ηλία να καταλήγει στο δοκάρι.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Αλκή (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Σταύρου(Κωνσταντίνου 93'), Γκαντάσια, Κάρλος (79΄Ηλία) Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς (88΄Χαραλάμπους) Χριστοφή, Ακόστα, Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν 

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Ευσταθίου (78΄Παβλόφ) Τίνκου (53΄Ασαμόα) Σαντίκ, Λουίς Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Χατζηβασίλη (60΄Ζατλ) Μιτρέα, Άδωνη, Νέλσον

Σκόρερ: 11' Σπόλιαριτς, 67' Ακόστα / 42' Σαντίκ

Κίτρινες: Κάρλος, Ακόστα, Φλόρες, Γκαντάτσια / Σαντίκ, Μπόλιεβιτς, Μιτρέα 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του