Ο Κλοπ έφτασε τις 100 νίκες πιο γρήγορα από Πέισλι και Σάνκλι!

Το 2018 φεύγει και η Λίβερπουλ στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση της Premier League, έχοντας μάλιστα αφήσει 3η τη Μάντσεστερ Σίτι στο -7, μετά τη νίκη της με 4-0 σε βάρος της Νιούκαστλ και την ήττα των "πολιτών" από τη Λέστερ με 2-1 (δεύτερη είναι η Τότεναμ, στο -6 από την κορυφή).

Με το 4-0 απέναντι στις "καρακάξες", ο τεχνικός των "Ρεντς" Γιούργκεν Κλοπ, έφτασε τις 100 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του. Κατάφερε μάλιστα να φτάσει σε αυτές πιο γρήγορα από τους Μπομπ Πέισλι και ο Μπιλ Σάνκλι, δύο προπονητές -θρύλους στην ιστορία της Λίβερπουλ (κατά τη θητεία τους κατακτήθηκαν εννέα πρωταθλήματα και τρεις ευρωπαϊκοί τίτλοι).

Ο Σάνκλι χρειάστηκε 186 αγώνες για να φτάσει τις 100 νίκες με τους "κόκκινους", ενώ ο Πέισλι 183. Ο Κλοπ τις "έπιασε" στο 181ο του παιχνίδι. Και όμως, υπάρχουν δύο προπονητές που τα είχαν καταφέρει καλύτερα από τον Κλοπ. Ο Ράφα Μπενίτεθ έφτασε τις 100 νίκες σε 174 ματς, ενώ ο Κένι Νταγκλίς σε 159!
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δεμένο χέρι (pic)
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 85 εκατομμυρίων για Ροντρίγκο η Άρσεναλ
H μεταγραφή του Γουίλιαμς άναψε φωτιές στην Ισπανία-Προσφεύγει στη La Liga η Μπιλμπάο
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Όσιμεν
Ζαλίζει το ποσό των ετήσιων απολαβών του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
Δεν είναι μόνο το... μεροκάματο των 550.000-Ιδιωτικό τζετ και υπηρέτες για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Ποστέκογλου έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα έκπληξη
Απέρριψε τη πρόταση της Νότινγχαμ Φόρεστ ο Γουεά
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Χειρουργείται και επιστρέφει σε τρεις μήνες ο Μπέλινγκχαμ