«Θα με βρουν απέναντί τους, ειδικά κάποια πηγαδάκια στην περιοχή της Λευκωσίας»

Μέσω γραπτής δήλωσης, ο διοικητικός ηγέτης του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους αναφέρεται σε «άτομα που θέλουν να αμαυρώσουν τις προσπάθειες των σωματείων καλώντας τους να παραμείνουν σπίτι τους».

Η γραπτή δήλωση του προέδρου του Άρη:

«Κάποιοι που θέλουν να αποκαλούνται παράγοντες του Κυπριακού ποδοσφαίρου προσπαθούν να αμαυρώσουν με τις μεθόδους τους, με σκοπό τις περισσότερες φορές την αυτοπροβολή τους, τις προσπάθειες της πλειοψηφίας των σωματείων και της Ομοσπονδίας μας για αναβάθμιση του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Εγώ θα τους συμβούλευα να κάτσουν σπίτι τους διότι σε κάθε τους προσπάθεια θα με βρουν απέναντί τους από δω και πέρα. Αναφέρομαι ειδικά σε κάποια “πηγαδάκια” στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας που καλό θα ήταν να ασχοληθούν με κάτι άλλο που μπορεί να τα καταφέρνουν καλύτερα  και όχι με το ποδόσφαιρο.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας