Ο φανατικός ΑΕΚτζής από την Κίνα!

Για ακόμη μία χρονιά το ισόγειο του Σωματείου της ΑΕΚ γέμισε με παιδικά χαμόγελα. Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι στέφθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία, με τα μικρά παιδιά να περνάνε πολύ ευχάριστα τον χρόνο τους και να το διασκεδάζουν αφάνταστα, λίγο προτού αποχαιρετήσουμε το 2018 και καλωσορίσουμε το 2019.

Οι ποδοσφαιριστές των Λαρνακέων δεν σταμάτησαν λεπτό να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγάζουν φωτογραφίες με τους μικρούς φίλους της ομάδας, που πήραν και δωράκια από τον Άγιο Βασίλη.

Τις εντυπώσεις ωστόσο από την εκδήλωση της ΑΕΚ, έκλεψε ένας Κινέζος ο οποίος ταξίδεψε στο νησί μας και έδωσε το παρών του στο σωματείο για να πάρει τη φανέλα της ομάδας και να του υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές. 

 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»