Ο Παπασταθόπουλος «έκραξε» τον Σον (pic & vid)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βίωσε για πρώτη φορά ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ, βγήκε νικητής, έκανε λόγο για... καταστροφή του αντιπάλου και μάλιστα, έκανε παρατήρηση και στον Σον για τον τρόπο που έπεσε και πήρε το πέναλτι στο μαρκάρισμα του Χόλντινγκ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Έμιρεϊτς».

Ο Έλληνας αμυντικός, πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη επί των «σπιρουνιών» σε ένα πραγματικό ντέρμπι, τόσο αναφορικά με την έκταση και την διακύμανση του σκορ, όσο και από άποψη πάθους και έντασης από τους ποδοσφαιριστές που συνεχώς επιδίδονταν σε... κοκορομαχίες.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της «μάχης» στο Βόρειο Λονδίνο, έπιασε τον Σον και του είπε ότι βούτηξε στην περιοχή για να πάρει το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, στο τάκλιν που του έκανε ο Ρόμπερτ Χόλντινγκ, με τον Νοτιοκορεάτη να χαμογελάει και να του λέει πως κάνει λάθος.

«Τους καταστρέψαμε...» ήταν το μήνυμα του Sokratis στα social media, βάζοντας τέσσερις μπάλες, από μια για κάθε γκολ και... φωτιές, όπως αυτές που πετούσε η ομάδα του Έμερι στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνει το come-back από το εις βάρος της 2-1 του πρώτου μέρους για το τελικό 4-2.



Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ο μεταγραφικός στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ για να αντικαταστήσει τον Ελάνγκα
Ο Κιελίνι έγινε συνιδιοκτήτης της Λος Άντζελες FC
Πληρώνει από την τσέπη του ο Γιόκερες για να πάει στην Άρσεναλ
Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κονατέ
Πήγε για την τράμπα η Μπρέντφορντ, προσέγγισε τον Ποστέκογλου για τη διαδοχή του Φρανκ
Η UEFA αλλάζει τους κανόνες στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions, Europa και Conference League
Καθάρισε την Πολωνία με τριάρα και πέρασε στα νοκ άουτ η Σουηδία
Ο Ζοάο Πέδρο έκανε τα μαγικά του και έστειλε την Τσέλσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Το πρώτο γκολ του Champions League για τη σεζόν 2025-2026 ήρθε από τη Μάλμε
Νέα στοιχεία για το τραγικό τέλος των αδερφών Ζότα-Οι Αρχές ρίχνουν φως στα αίτια αλλά και ποιος οδηγούσε