«Να μας προκαλεί εμάς ο λαλίστατος κ. Πετεβίνος, ο κ. Κίρζης είναι καθαρός…»

Δριμεία επίθεση προς τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο, για τις δηλώσεις του σχετικά με τα όσα μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα έκανε ο ομόλογός του στην ομάδα της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.
 
Τι ανάφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων στον Super Sport FM 104.0 για την ήττα και τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου.
 
Για το ότι ήταν ένα βαρύ σκορ: «Έτσι είναι τα ντέρμπι, παίζαμε και με παίκτη λιγότερο στο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε για διάφορους λόγους να διαφοροποιήσουμε τα δεδομένα του αγώνα. Το παλέψαμε και με 10, αλλά σαφέστατα ήταν άνιση η μάχη και μας κέρδισαν. Δεν είχαν καμία σχέση οι περσινές τεσσάρες με 11 ποδοσφαιριστές εναντίον 11».
 
Για την ψυχραιμία: «Η ψυχραιμία χάθηκε για πολλούς λόγους. Άκουσα και τον λαλίστατο Πετεβίνο να προχωρά σε λαϊκισμούς, να κάνει τα δικά του όπως εδώ και χρόνια. Ακούω για τη γνωστή καραμέλα. Είδατε όμως τις φάσεις; Στο 2’ κίτρινη κάρτα. Αν την πάρουμε ότι ήταν, στο 4’ ο Ενσούε κλώτσησε την μπάλα στην κερκίδα. Πανηγύρισε μπροστά από την κερκίδα μας, δεύτερη κάρτα, δεν την έδωσε. Δίνει δυο κίτρινες στους παίκτες μας την ώρα του πανηγυρισμού. Προηγείται χέρι στο πέναλτι, δίνει πέναλτι και αποβάλλει τον Βάλε. Οφσάιντ του Μάγκλιτσα να γίνει το 3-2, δεν το δίνει. Συνεχόμενες κάρτες, σπάσιμο νεύρων πώς θα έχει ψυχραιμία η ομάδα.
Πέρσι στο 0-4, το γνωστό παιχνίδι με τα ρουμπινέτα, πόσες κίτρινες είχε το ΑΠΟΕΛ από τον Λούκα Σωτηρίου όταν έχασαν τον εκνευρισμό τους; Και ακολούθησε το παιχνίδι στη Λεμεσό, το 4-2 που δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής αρκετοί ποδοσφαιριστές τους, αφού έπρεπε να αποβληθεί ο Βούρος και άλλοι. Έχασαν την ψυχραιμία τους;».
 
 
Για τις δηλώσεις Πετεβίνου για Κίρζη: «Να επανέλθω στα χθεσινά. Εγώ είμαι επτά χρόνια στον Απόλλωνα και ουδέποτε έχω αναφερθεί σε πρόεδρο ομάδας. Σέβομαι τον θεσμό. Ουδέποτε έχω αναφερθεί στον κ. Πετρίδη, στον κ. Παντελή, στον κ. Σοφοκλέους ή σε οποιονδήποτε πρόεδρο. Είναι ένας διαφορετικός θεσμός ο πρόεδρος, τον οποίο οφείλουμε να σεβόμαστε εμείς που είμαστε υπάλληλοι των εταιριών.

Επειδή είδα τον κ. Πετεβίνο να προβαίνει σε ένα τροπάριο για να εκθέσει τον κ. Κίρζη για γενικές συνελεύσεις. Πρώτο είναι ο πρώτος που κάνει τις εισηγήσεις του, τις τοποθετήσεις του, χωρίς κωλοτούμπες. Δεύτερο, ήταν να υποσχεθεί να μιλήσει και πέρσι και εξαφανίστηκε. Να πει τι; Ότι πήγε να παιχτεί ένα πρωτάθλημα, το οποίο έπρεπε να κριθεί προ πολλού. Ένα πρωτάθλημα που παίχτηκε το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ μέχρι τα μεσάνυχτα, έβγαζαν τους ποδοσφαιριστές από τα μπάνια για να πάρουν βαθμό. Πού έπρεπε να λήξει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο 94’, έδωσε φάουλ στο 97’ για να μπει το γκολ.
 
Το ίδιο με την Πάφο, το ίδιο με τη Σαλαμίνα. Να βγει να πει τι ο κ. Κίρζης, να κάνει το κορόιδο του οποιουδήποτε. Να με προκαλεί εμένα ο κάθε Πετεβίνος; Ο κ. Κίρζης είναι ένας καθαρός πρόεδρος, ηγείται του Απόλλωνα και τον έχει γιγαντώσει. Δεν είμαστε κορόιδα, ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος του Απόλλωνα. Από σήμερα θα είναι διαφορετική ημέρα για όλους. Αν θεωρείτε ότι θα ασελγούν στον Απόλλωνα είτε να λαϊκίζουν απέναντι στον Απόλλωνα δεν θα το πράξει. Εμείς σεβόμαστε και τον ΑΠΟΕΛ και ουδέποτε αναφερθήκαμε λεκτικά έτσι απέναντι σε αυτούς.
 
Οφείλουν και αυτοί να σέβονται τον Απόλλωνα. Εάν δεν τους αρέσει που ο Απόλλωνας τους κοντράρει είναι διαφορετική υπόθεση. Εμείς ουδέποτε αναφερθήκαμε στις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ, ούτε αμφισβητήσαμε ότι είναι η πιο μεγάλη ομάδα της Κύπρου, ούτε ότι κάνουν μεγάλες πορείες στην Ευρώπη. Αλλά βλέπουμε συνεχώς εργολαβικά τον κ. Πετεβίνο ασχολείται με τον Απόλλωνα, τον κ. Κίρζη. Εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με τον κ. Πετρίδη που είναι πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ».
 

Για όσους υποστηρίζουν ότι ο Απόλλωνα δεν ξέρει να χάνει: «Ο Απόλλωνας έμαθε να χάνει. Η κοροϊδία έφτασε στο τέρμα. Είμαστε τίμια ομάδα και πεντακάθαρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τον οποιοδήποτε να κάνει απάτες στον Απόλλωνα. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Πρέπει να αλλάξουν λίγο την πολιτική τους και να μας σέβονται όπως τους σεβόμαστε. Πάντα αρχίζουν το ίδιο τροπάριο, γιατί δεν μίλησε ο κ. Κίρζης, και λοιπά, δεν θα τα δεχθούμε αυτά. Είδαμε πολλά πράγματα πέρσι, όταν νικήσαμε με 4-0, που δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση. Αυτή η ομάδα θέλει σεβασμό και δεν την σέβονται».

Για την διαιτησία: «Θα καταγγείλουμε τον κ. Δημητρίου. Σίγουρα δεν θα επιθυμούμε να διαιτητεύσει αγώνες της ομάδας μας. Όλη αυτή η ένταση δεν είναι διότι απωλέσαμε τρεις βαθμούς. Θέλουμε τα παιχνίδια να παίζονται επί ίσοις όροις».

Για τα παράπονα του Απόλλωνα: «Δεν είναι πρόσκαιρο το φαινόμενο της διαιτησίας. Έχουμε χάσει πρωταθλήματα, για μια-δυο φάσεις. Πάντα, αυτές οι φάσεις είναι εναντίον του Απόλλωνα. Πώς γίνεται να έχει μια ομάδα 60% κατοχή και να έχει 10 κάρτες στο ημίχρονο; Τα παράπονά μας είναι το πως αντιμετωπίζεται αυτή η ομάδα. Ακόμα και με 10 ποδοσφαιριστές πάλεψε. Έχουμε τρομερή ομάδα, προπονητή και διοίκηση. Δεν θα πανικοβληθούμε. Αυτό που μας ενοχλεί είναι η στάση ορισμένων απέναντι στον Απόλλωνα».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Απόλλωνα:  «Να συνεχίσουμε. Να ηρεμήσει ο κόσμος και να μην πανικοβληθεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων