Χωρίς λεωφορεία και σήμερα η Πάφος

Σε νέα απεργιακά μέτρα κατέρχονται σήμερα οι οδηγοί του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου, μετά την προθεσμία των δύο ημερών που έδωσαν στο Υπουργείο Μεταφορών προκειμένου να επιλύσουν το πρόβλημα της καταβολής των μισθών τους.
 
Από την απεργία αναμένεται να επηρεαστούν  γύρω στις πέντε χιλιάδες μαθητές και τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τουρίστες.
 
Ο Χρίστος Ευαγγέλου εκπρόσωπος των οδηγών του ΟΣΥΠΑ ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως οι οδηγοί επέστρεψαν στα καθήκοντα τους το πρωί της Τετάρτης,  όμως μέχρι στιγμής η συζήτηση με το Υπουργείο Μεταφορών για τους μισθούς "δεν επέφερε κανένα αποτέλεσμα".
 
Οι εργαζόμενοι, είπε ο κ. Ευαγγέλου. αξιώνουν την καταβολή των μισθών Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και του 13ου μισθού, προσθέτοντας ότι όλοι είναι οικογενειάρχες και έχουν ανάγκες.
 

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το τιμ του Πετράκη στη Λάρισα-Ανάμεσά τους κι ένας Κύπριος
Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα
Ο Κονατέ έχει αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη του αλόγού του
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Αυτοί είναι οι 15 πιο περιζήτητοι παίκτες στο μεταγραφικό «παζάρι»
Ο Ντουράν άφησε πρόωρα την Αλ Νασρ του Ρονάλντο και υπέγραψε στην ομάδα του Μουρίνιο
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση