Όλα τούμπα από την Ανόρθωση!

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η Ανόρθωση κερδίζοντας, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, με 3-1 την Δόξα, αν και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ.
 
Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Αμμοχώστου έφτασε τους 19 βαθμούς, πέντε μπροστά από τη σημερινή αντίπαλό της.
 
Η Δόξα έφερε ψυχρολουσία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο 9’ όταν σε αντεπίθεση η μπάλα έφθασε στον Σαντίκ, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα δεξιά γωνιά (πάνω ψηλά) της εστίας του Δημητρίου και έτσι ήρθε το 1-0.


Προηγουμένως η Ανόρθωση, στο 7’, είχε ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Κατσαράβα από τον Άδωνη – ο οποίος φαίνεται να σηκώνει το πόδι του και να ρίχνει κάτω τον Γεωργιανό μετά που μπλέχτηκαν τα πόδια τους – όμως ο Χρυσοβαλάντης Θεουλής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
 
Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε, όμως, λίγο αργότερα την άσπρη βούλα για λογαριασμό της ομάδας της Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα, στο 19’ υπέδειξε παράβαση στο μαρκάρισμα του Άδωνη στον Κατσαράβα, απόφαση που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πράνιτς, στο 20’, ήταν εύστοχος, ισοφάρισε σε 1-1 και έβαλε το λιθαράκι για την ανατροπή της Ανόρθωσης.


 
Προτού έρθει το τέρμα της ανατροπής για την Ανόρθωση, η Δόξα είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ, αλλά η βολίδα του Λουίς Κάρλος στο 30’ βρήκε στο δοκάρι του Δημητρίου.


Η ολική ανατροπή για τους κυανόλευκους ήρθε στο 52’, όταν ο Κατσαράβα άδειασε τους αντιπάλους του και πλάσαρε τον Γκρεμσλ που βγήκε νικητής, όμως στην επαναφορά ο Μπεσάτ με σουτ άνοιξε το σκορ και έκανε το 2-1.

 


Το παιχνίδι ήταν ανοικτό μέχρι το 81’ οπότε και ήρθε το τελικό 3-1 για την Ανόρθωση, με τον Κατσαράβα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Δόξας και με ιδανικό πλασέ να γράφει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
 
 
H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ
Σκόρερ:
20’ πεν. Πράνιτς, 52’ Μπεσάτ, 81’ Κατσαράβα / 9’ Σαντίκ
Κίτρινες: Κατσαράβα / Άδωνη, Μουκτάρης (3η)
Συνθέσεις:
Ανόρθωση (Γ. Στρέπελ): 
Δημητρίου, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς(69′ Εγγλέζου), Βίκτορ, Κοφί (90+1’ Kάτσαρ), Ράγιος, Μπεσάτ, Μικελτάντζε(74′ Κυριάκου), Κατσαράβα
Δόξα (Λ. Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Σαντίκ, Λουίς Κάρλος, Ασαμόα, Ζατλ(59′ Παβλόφ), Μιτρέα, Άδωνη(41′ Μπόλιεβιτς), Νελσίνιο

 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του