Πρώτα γκολ, πρώτη νίκη για τη Δόξα στο 2018

Πρώτα γκολ μέσα στο 2018 και πρώτη νίκη για τη Δόξα που ξέσπασε στον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Εθνικό, τον οποίο κέρδισε 4-0 στο «Δασάκι» και έφτασε στους 30 βαθμούς.
 
Δύο γκολ για την ομάδα της Κατωκοπιάς πέτυχε ο Μουκτάρης και από ένα οι Ναρ και Σαντίκ. Μόλις στο 4ο λεπτό Σισοκό και Γουίλσον συνδυάστηκε πολύ ωραία με τελικό αποδέκτη τον Ναρ ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Με την συμπλήρωση 16’ παιχνιδιού η Δόξα έφθασε και σε δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του Μουκτάρη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ Στην επανάληψη οι δυο ομάδες δημιούργησαν αμφότερες φάσεις για γκολ αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα.
 
Στο 75ο λεπτό η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ανδρέου στη περιοχή και ο Σαντίκ που ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε. Η Δόξα έφθασε και σε τέταρτο γκολ με τον Μουκτάρη σε χρόνους καθυστερήσεων, σκοράροντας μάλιστα δεύτερο προσωπικό γκολ.
 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Αναστάση, Ρόγκατς, Κονέ, Χαραλάμπους(86΄ Ελ Ζέιν), Α. Ηλία, Κ. Ηλία, Κουσιάππα(65΄ Κωνσταντίνου), Παπαγεωργίου, Ιωάννου, Αρέστη(51΄ Ανδρέου), Μελάς.
 
ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Σισοκό, Μπα, Μουκτάρης, Κάρλος(57΄ Παπαφώτης), Πίκολι, Γουίλσον, Ασαμόα, Ναρ(84΄ Ροντρίγκεζ), Ενινφούλ(77΄ Πουτζιουρής), Σαντίκ.
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος