H μπηχτή και το αντίο του Κρίστιανσεν

Δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τον πάγκο της Λιντς ο Τόμας Κρίστιανσεν. Της απόλυσης του Δανού τεχνικού ακολούθησε η δήλωση του προέδρου της ομάδας, Αντρέα Ραντριτσάνι, ο οποίος χαρακτήρισε αποτυχημένη επιλογή την πρόσληψη του πρώην προπονητή της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ. 

Ο Τόμας Κρίστιανσεν στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του απευθύνθηκε στους οπαδούς της ομάδας τους οποίους ευχαρίστησε για την στήριξη, τονίζοντας ότι όλοι (πρόεδροι, προπονητές, παίκτες) είναι αναλώσιμοι. 

Αναλυτικά το μήνυμα του Κρίστιανσεν 

«Δεν θέλω να φύγω χωρίς να πω αντίο σε εσάς. Τους φίλους της ομάδας. Είσαστε ότι όμορφο έχει αυτή η υπέροχη ομάδα. Προπονητές, ποδοσφαιριστές, διευθυντής και πρόεδροι μπορεί να αλλάξουν αλλά είσαστε οι μόνοι, ενωμένοι. Το πάθος σας για την επιτυχία συμβολίζει την δύναμη σας. Ευχαριστώ για την στήριξη», ήταν το μήνυμα του Κρίστιανσεν. 

 

Δειτε Επισης

Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου