H συμβουλή του Λαΐφη στον Μακρή
16:51 - 12 Φεβρουαρίου 2018

Κωνσταντίνος Λαΐφης και Ανδρέας Μακρής είναι πλέον αδελφική φίλοι. Η κοινή πορεία τους στην Ανόρθωση δημιούργησε με εξαιρετική σχέση μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών που μπορεί να ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους όταν αποχώρησαν από την ομάδα της Αμμοχώστου, όμως συνεχίζουν να έχουν επικοινωνία συχνά.
Μάλιστα ο αμυντικός της Σταντάρ μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE συνέστησε υπομονή στον φίλο του που ανήκει πλέον στον ΑΠΟΕΛ, εκφράζοντας την άποψη πως θα πάρει τις ευκαιρίες του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Για το κυπριακό πρωτάθλημα: Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και αυτό είναι πολύ καλό για την Κύπρο. Έχουμε να δούμε, είναι νωρίς ακόμη για προβλέψεις, αλλά νομίζω ότι φαβορί είναι ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων.
Για την Ανόρθωση και τον Μακρή: Η Ανόρθωση φέτος είναι πιο καλά από ποτέ, είναι υγιές το κλίμα στην ομάδα, παίρνει νίκες, πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη, δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη να ζητάς κάτι άλλο. Για μένα μπορεί για το πρωτάθλημα αν και είναι δύσκολο. Έχω επαφή με τον Μακρή, περιμένει την ευκαιρία του, πρέπει να έχει υπομονή να δουλεύει και θα έρθει η σειρά του.