«Όσα είπε ο ο Ντούμποβ για ΑΠΟΕΛ στον Αθλητικό Δικαστή»

Για τις αναφορές του επενδυτή της Πάφου FC, Ρομάν Ντούμποβ σχετικά με τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ, Ανθούλης Μυλωνάς στον Άστρα. Όπως υπογράμμισε ο κ. Μυλωνάς, καμία ομάδα δεν απολαμβάνει την εύνοια της διαιτησίας. 

Αναλυτικά:

Για τις φωνές κατά τη διαιτησίας: 

"Κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε αυτές τις αντιδράσεις αλλά κάθε χρόνο μειώνονται αυτές οι αντιδράσεις. Ανεβαίνει το επίπεδο και λιγοστεύουν τα διαιτητικά λάθη.

Για τη δήλωση του Ντούμποβ:

"Τα όσα είπε ο επενδυτής της Πάφου FC είναι πιθανόν να απασχολήσουν τα δικαστικά σώματα της Ομοσπονδίας. Καμία ομάδα δεν απολαμβάνει την εύνοια της διαιτησίας". 

Για την προκατάληψη: 

"Το παρελθόν δεν μας αφήνει να ξεκολλήσουμε από κάποια πράγματα. Ζούμε σε μία μικρή κοινωνία και εύκολα δημιουργούνται προκαταλήψεις. Είναι στο χέρι όλων μας να αποδείξουμε ότι λειτουργούμε σωστά στις δουλειές μας. Κάθε χρόνο υπάρχει σοβαρή βελτίωση στη διαιτησία".

Δειτε Επισης

Μιχάλης Ιωάννου: Έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά
Πέφτει η αυλαία της Cyprus League, ακολουθεί η φιέστα των Πρωταθλητών
Πέφτει η αυλαία για το Cyprus League by Stoiximan-Ανεβαίνει στον ουρανό της Πάφου το τρόπαιο
Ορίστηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο
Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο