Πρόκριση δια …περιπάτου για την ΑΕΚ

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε τη ρεβάνς στο Τσίρειο Στάδιο η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca-Cola. Οι Λαρνακείς, με ασπίδα το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν ανησύχησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης αφού είχαν τον πλήρη έλεγχο, που κέρδισαν με ανατροπή 2-1.
Η «ελαφρά ταξιαρχία», που η προσοχή της βρίσκεται στο πρωτάθλημα καθώς δίνει τη δική της μάχη για παραμονή στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 27’ με τον Μαραγκουδάκη.  
Άμεση ήταν στη συνέχεια η απάντηση της ΑΕΚ, η οποία στο 32’ με εξαιρετικό συνδυασμό ανάμεσα σε Τρισκόφσκι και Τομάς, έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Σκοπιανό.
 
Η ομάδα της Λάρνακας, που είχε τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι, μετουσίωσε τις ευκαιρίες της στο 81’ με τον Ρουσιά να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Μιχαήλ και να φέρνει την ολική ανατροπή για την ΑΕΚ.
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης: Mιχαήλ, Ευσταθίου, Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Κυριάκου Ευγένιος, Πάγκαλος (65′ Κύπρου), Μαμμίδης, Ενγκολό (58′ Φράγκος), Κούσας, Γιούσεφ, Ταπόκο (46′ Μαλεκκίδης)

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Σόρια, Αντωνιάδης, Καταλά, Τομάς(82′ Παναγίδης), Τρισκόφσκι (69′ Μαλόκου), Κάσες, Λαμπάν, Νέλσον, Πάνκοφ, Γιάννου (69′ Ρουσιάς)

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση