Αλλάζει η άμυνα που μπάζει και η φανέλα με το «9»

Η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» αποτέλεσε πληγή για τους «γαλαζοκίτρινους» με το δίδυμο Μερκή-Πολιάκοφ ν’ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ο Γιώργος Δώνης θα προσδώσει ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι αιωνίων του Σαββάτου (17/2) με τον Βούρο να προβάρει φανέλα βασικού, ενώ Μερκής και Πολιάκοφ διεκδικούν την άλλη θέση.
 
Ετοιμοπόλεμος (ιατρικά) είναι και ο Καρλάο, αλλά οι πρωταθλητές δεν θα βιαστούν να ρίξουν στα βαθιά τον Βραζιλιάνο αμυντικό.
Ερωτηματικό υπάρχει και για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ντελατόρε είχε πολύ καλή εμφάνιση στην Πάφο, πέτυχε δύο γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια και δεν αποκλείεται να επιλεγεί έναντι των Ποτέ και Ντε Καμάργκο.
 
Ο Αφρικανός φορ προέρχεται από τραυματισμό και δεν βρήκε ακόμα τα πατήματά του, ενώ ο Ντε Καμάργκο είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιώργος Δώνης έχει σε εγρήγορση και τους τρεις επιθετικούς που διαθέτει στη διάθεση του και δεν θα αποτελέσει έκπληξη οποιαδήποτε επιλογή του.
 
Δεν αποκλείεται ο Ελλαδίτης τεχνικός να προβεί σε αλλαγή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αφού ο Σάλαϊ δεν πατάει καλά στα τελευταία παιχνίδια, με τους Αλωνεύτη και Όαρ να διεκδικούν τη θέση.
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»