Πώς σχολίασαν οι ομάδες την κλήρωση των προημιτελικών κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20/2) η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca-Cola Α' και Β' Κατηγορίας. 

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι:

ΑΕΚ- Καρμιώτισσα/ΠΑΕΕΚ

Σαλαμίνα/Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ/Ερμής

Ανόρθωση-Απόλλων/Οθέλλος Αθηαίνου

Δόξα/Ομόνοια-Πάφος FC/EΝΠ

Δείτε πως σχολίασαν την κλήρωση εκπρόσωποι ομάδων μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM αμέσως μετά τη διαδικασία της κλήρωσης. 

Δημήτρης Λάζος (Νέα Σαλαμίνα)

«Να εξασφαλίσουμε πρώτα την πρόκριση με τον Ολυμπιακό και μετά να επικεντρωθούμε στην επόμενη φάση. Η κλήρωση δεν μας χαμογέλασε, θα παλέψουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Το παιχνίδι με την Αλκή είναι κρίσιμο, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να κοιτάξουμε το κύπελλο».

Κυριάκος Δημητρίου (ΑΕΚ)

«Δεν το κρύβουμε ότι έχουμε ευνοηθεί με βάση το γεγονός ότι κληρωθήκαμε με μια ομάδα της Β΄ Κατηγορίας. Θα τοι δούμε όταν έρθει η ώρα, ας μην ξεχνάμε πως το κύπελλο είναι και ο θεσμός των εκπλήξεων. Δεν το κρύβουμε ότι θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος. Πρώτα πρέπει να πάμε στη Πάφο και να πάρουμε τη νίκη».

Σάββας Πηλακούτας (Ανόρθωση)

«Μένει ακόμη ένα παιχνίδι για να γνωρίζουμε αντίπαλο αλλά θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να περάσει ο Απόλλωνας. Το πιθανότερο θα είναι ο αντίπαλος μας ο Απόλλωνας. Θα περιμένουμε μια εβδομάδα για να μάθουμε. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θέλουμε μόνο τη νίκη. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε αρκετά σωστά πράγματα από την πλευρά μας για να φθάσουμε στη νίκη».

Ανδρέας Δημητρίου (Ομόνοια)

«Εκκρεμεί η υπόθεση πρόκριση απέναντι στη Δόξα. Δυστυχώς κάναμε σοβαρά λάθη στο πρώτο παιχνίδι που πληρώσαμε και καλούμαστε να τα διορθώσουμε αύριο. Πιστεύουμε η ομάδα έχει την ικανότητα και τις εμπειρίες να ανατρέψει το σκορ και να περάσει στον επόμενο γύρο. Πρέπει να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Επίσης έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμού και έχουν περιοριστεί οι επιλογές για την ενδεκάδα. Πέραν από το πρόβλημα του Δημήτρη, τα υπόλοιπα είναι άτυχες στιγμές για τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο πέραν από το να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν το συντομότερο στην ομάδα».

Φανούριος Κωνσταντίνου (Απόλλωνας)

«Έχουμε τις πιθανότητες μας με τον Απόλλωνα, δεν αποποιούμαστε τον τίτλο του φαβορί. Αν τα καταφέρουμε θα στρέψουμε τη προσοχή μας στην Ανόρθωση. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε την τύχη να κληρωθούμε με θεωρητικά αδύναμες ομάδες. Είναι στο 50-50 η πρόκριση. Είναι δυο 90λεπτα και εκεί θα κριθεί η πρόκριση. Το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι δύσκολο, είναι απαλλαγμένος από το άγχος, πρέπει να πάει σοβαρά και συγκεντρωμένα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι».

Δειτε Επισης

«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας