ΑΠΟΕΛ για συμβόλαιο Δώνη: «Δεν υπάρχει πλάνο στον ορίζοντα»
10:28 - 23 Φεβρουαρίου 2018

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. Αναφέρθηκε στον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, τα δεδομένα με τους Βάτερμαν και Εφραίμ και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Δώνη.
Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Δεν αλλάζει κάτι, θέλουμε το τρίποντο για να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση πριν τα πλέι οφ. Αυτή η νίκη θα μας εξασφαλίσει το ελάχιστο βαθμολογικό πλεονέκτημα, δύο βαθμούς από την δεύτερη θέση. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Χάσαμε τέσσερεις βαθμούς από ομάδες που έχουν διαβαθμιστεί. Κάναμε κάποια λάθη. Δεν μπορούμε να τους κλαίμε, όμως πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Θα πάμε στο παιχνίδι, σοβαροί με αγωνιστική πειθαρχία απέναντι σε μια ομάδα που κάνει τον δικό της πόλεμο για παραμονή. Είναι και για τον Ολυμπιακό ευκαιρία να πάρει βαθμολογικό όφελος. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».
Για την πολυφωνία στο σκοράρισμα και τις αλλαγές του Δώνη: «Αποδεικνύει ότι έχουμε βελτιωθεί στο σύνολο του ρόστερ σε μεγάλο βαθμό. Αν οποιαδήποτε ομάδα προχωρούσε σε αλλαγές δέκα προσώπων σε 32 ώρες και παρουσίαζε την εικόνα του ΑΠΟΕΛ, οι πιθανότητες θα ήταν ελάχιστες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ, περιμένουν να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Αυτό το ροτέιτιον μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους, αφού η ομάδα έδειξε να μην έχει πρόβλημα συνοχής».
Για τον Βάτερμαν και τον Εφραίμ: «Όταν θα υπάρξει εξέλιξη για τον Εφραίμ, θα ενημερώσουμε, υπάρχει πλάνο για δύο εβδομάδες προοδευτικής προπόνηση. το πλάνο μας ήταν να μπει σε κανονικές προπονήσεις το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, και αυτό έγινε. Αν θα είναι στην αποστολή, θα το αποφασίσει ο προπονητής. Έχει να ανταγωνιστεί τρεις άλλους τερματοφύλακες, και πρέπει να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος από τους τέσσερεις, ότι είναι αγωνιστικά έτοιμος».
Για το μέλλον του Δώνη: «Δεν υπάρχει τώρα κάποιο πλάνο στον ορίζοντα. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό την συγκεκριμένη στιγμή».