Η διάγνωση για το «τέρας» Ντουγκλάο στην Ανόρθωση

Πλήγμα στην Ανόρθωση με τον Ντουγκλάο. Ο θηριώδης στόπερ της «Κυρίας» που μαζί με τον Σίλντενφελντ αποτέλεσαν ένα από τα κορυφαία δίδυμα αμυντικών στο φετινό πρωτάθλημα αποχώρησε τραυματίας στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και τ’ αποτελέσματα του MRI στο οποίο υποβλήθηκε έδειξαν κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. 
 
Αναλυτικά η ενημέρωση

Από MRI πέρασε σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντουγκλάο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ελαφριά κάκωση έσω πλαγίου στο αριστερό πόδι, κάτι που καθιστά τον Βραζιλιάνο αμυντικό αμφίβολο για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο.

Ο ποδοσφαιριστής θα παρακολουθείται καθημερινά και θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του τις επόμενες μέρες.

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»