Ο Μαρινάκης «χτυπά» πρώην παίκτη της ΑΕΚ!
17:06 - 05 Φεβρουαρίου 2018

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός Πειραιώς έμεινε στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα του από την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέπτεται τη μεταγραφική ενίσχυση, όχι όμως για τους πρωταθλητές της Super League, αλλά για τον σύλλογο που κουμαντάρει στην Αγγλία: τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Σύμφωνα με τα βρετανικά Μ.Μ.Ε., οι «ρεντς» έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρό τους τον Χαβιέρ Γκαρίδο, καθώς για το πόστο του αριστερού μπακ υπάρχει στο ρόστερ τους μόνον ο Ντάνι Φοξ. «Είναι μια θέση, στην οποία ίσως μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βελτιωθούμε, αν βρούμε κάτι ενδιαφέρον», παραδέχτηκε ο Αϊτόρ Καράνκα.
Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος έχει θητεύσει στο παρελθόν στην Αγγλία (Μάντσεστερ Σίτι, Νόριτς), είναι άνεργος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν τερμάτισε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.