H παγκόσμια πρωτοτυπία ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας κτυπάει δεκάρι

Η θέση του τερματοφύλακα ταλαιπώρησε αφάνταστα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για διαφορετικούς λόγους οι δύο μεγάλοι της Λευκωσίας αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν περισσότερους τερματοφύλακες από οποιαδήποτε άλλη θέση.
 
 
Την εστία του ΑΠΟΕΛ υπερασπίστηκαν οι Πάρντο, Βάτερμαν, Γκουτίνιο, Πέρεθ και Παρασκευά, ενώ οι Πάμπος Χριστοδούλου και Ιβάιλο Πέτεφ έδωσαν γάντια βασικού στους Παναγή, Φελτχούιζεν, Χριστοδούλου και Μιχαΐλοφ.
 
Ο τραυματισμός του Βούλγαρου πορτιέρε αφήνει ορφανή τη θέση βασικού στο «τριφύλλι» ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης (7/2) με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Χριστοδούλου και Αλβμπόκε ερίζουν για τα γάντια βασικού, με τον Κύπριο τερματοφύλακα να έχει προβάδισμα.
 
Ο Σουηδός τερματοφύλακας αργά ή γρήγορα θα κάνει ντεμπούτο με το «τριφύλλι» στο στήθος και θα γίνει πέμπτος τερματοφύλακας που χρησιμοποιεί φέτος η Ομόνοια, ισοφαρίζοντας την… επίδοση του αιωνίου αντιπάλου.  
 
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου