Το όνομα που θα προταθεί για το γήπεδο της Λεμεσού


Σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο στη Λεμεσό προς τιμήν των μελών της πρώτης Εθνικής ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης αποκάλυψε ότι θα προτείνει στα σωματεία της πόλης (Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη) και στον ΚΟΑ όπως το νέο γήπεδο που θα ανεγερθεί στο «Κολόσσι» πάρει τ’ όνομα του Αργύρη Γαβαλά. 
 
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού θεωρείται ως ο «πατέρας» του ποδοσφαίρου στη Λεμεσό προσφέροντας τα μέγιστα στον πάγκο των δύο μεγάλων σωματείων της πόλης. 
 
Ο κ. Νικολαΐδης τόνισε πως η ονομασία του γηπέδου «Αργύρης Γαβαλάς» θα είναι η καλύτερη δυνατή για όλα τα σωματεία και εξέφρασε την άποψη πως δεν θα υπάρχει αντίρρηση από τους εμπλεκόμενους φορείς. 
 

Δειτε Επισης

Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
Ανακοίνωσε τον Λέον Μπαλόγκουν ο Άρης
«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR