Στα «λαβράκια» ο Φελτχούιζεν για Τσάμπιονσιπ

Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να έχει ήδη ολοκληρωθεί εδώ και μια βδομάδα, ωστόσο οι σύλλογοι μπορούν ακόμη να εγγράψουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι στο μεταγραφικό παζάρι. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Πιτ Φελτχούιζεν, που άφησε το δικό του στίγμα στα κυπριακά γήπεδα με τις τρομερές του… γκάφες.
 
«Πέντε ποδοσφαιριστές για την Ντέρμπι Κάουντι που θα μπορούσαν να μεταγραφούν», τιτλοφορείται αγγλικό δημοσίευμα, το οποίο τοποθετεί τον Ολλανδό πορτιέρε ανάμεσα στους στόχους της ομάδας της Τσάμπιονσιπ. Όπως επισημαίνεται, ο προπονητής της αγγλικής ομάδας που φιγουράρει στη 2η θέση, επιθυμεί την απόκτηση κάποιου έμπειρου γκολκίπερ που να βρίσκεται δίπλα στον Σκοτ Κάρσον. Μάλιστα, η Ντέρμπι βρέθηκε μια ανάσα από τη μεταγραφή του τερματοφύλακα της Σάντερλαντ, Τζέισον Στιλ, κίνηση η οποία χάλασε την τελευταία μέρα των χειμερινών μεταγραφών.
 
Έτσι, ένας πορτιέρε όπως τον Φελτχούιζεν, υπογραμμίζει το αγγλικό δημοσίευμα, είναι η κατάλληλη λύση για την ομάδα της Τσάμπιονσιπ, που παραθέτει μερικά στοιχεία του Ολλανδού, όπως τις 240 εμφανίσεις με τη Φιτέσσε.
 
Αξιοσημείωτο, είναι ότι ο 31χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στη λίστα της Ντέρμπι Κάουντι με σπουδαία ονόματα, όπως αυτών των  Λέσκοτ, Νασρί και Εβρά.

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου