«Νίκη με ΑΠΟΕΛ. Ο Κάρβερ μου είπε...»

Απόλυτα ευχαριστημένος με τις συνθήκες και το επίπεδο ποδοσφαίρου στην Κύπρο δήλωσε ο τεχνικός της Πάφου, Στίβεν Πρέσλι. O Σκωτσέζος τεχνικός μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 ανέφερε ότι προτού έρθει στο νησί μας πήρε τις καλύτερες συστάσεις από τον πρώην προπονητή της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ, έθεσε ως στόχο φέτος την παραμονή και του χρόνου θέση στην πρώτη εξάδα και έβαλε ψηλά τον πήχη για τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ. 

Οι δηλώσεις Πρέσλι

Για τις πρώτες του μέρες στην Πάφο:

δσζ«Είναι απολαυστικές. Οι άνθρωποι στην Κύπρο είναι πολύ φιλόξενοι, υποστηρίζουν και την ομάδα. Είναι δυο πολύ ευχάριστες εβδομάδες».

Για το ότι ανέλαβε μια ομάδα που είχε να κερδίσει δέκα παιχνίδια:

«Όταν ήρθαμε στην ομάδα το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η αυτοπεποίθηση που ήταν πολύ χαμηλά και προσπαθήσαμε να την ανεβάσουμε. Αυτό το 6-0 επί του Άρη ήταν μόνο ένα βήμα, ελπίζω και ο κόσμος να μείνει κοντά και να βοηθήσει».

Για την μεγάλη σε έκταση νίκη επί του Άρη:

«Δουλέψαμε σκληρά από τακτικής πλευράς αλλά θεωρώ ότι οι παίκτες έβαλαν την προσωπικότητα τους στο γήπεδο. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για να φθάσουμε σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία».

Για το ρόστερ:

«Η ομάδα έχει ενέργεια αλλά εντοπίζω πρόβλημα στη φυσική κατάσταση. Πάντα θέλω να βελτιωνόμαστε. Δεν είναι και το πιο εύκολο να γίνει μέσα σε δυο εβδομάδες. Έχουμε καλούς παίκτες αλλά ο τρόπος που θέλω να αγωνίζεται η ομάδα, απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση».

Για την φιλοσοφία του:

«Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις. Θέλω από την ομάδα μου να έχει ενέργει σε υψηλό επίπεδο, να ασκεί πρέσινγκ και να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο. Αν τα κάνουμε αυτά τα τρία τότε θα πετύχουμε το στόχο μας».

Για τον στόχο του:

«Αυτή τη σεζόν να μείνουμε στην κατηγορία και του χρόνου να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης και ο δικός μου στόχος».

Για το συμβόλαιο του:

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης για την ερχόμενη σεζόν».

Για το αν γνώριζε για το κυπριακό ποδόσφαιρο πριν έρθει στο νησί μας:

«Είδα κάποια παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και μίλησα και με τον Τζον Κάρβερ που ήταν στην Ομόνοια. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Με εντυπωσίασε το επίπεδο ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Έχει πολύ καλές ομάδες».

Για το πως προσεγγίζει το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:

«Πάμε για τη νίκη. Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, είναι καλή ομάδα με καλή οργάνωση. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία ότι θα κερδίσουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Ντομίνγκεζ και ο Χόριτς δεν είναι ακόμη διαθέσιμοι, έχει αποκομίσει και ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο ο Σικόρσκι».

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου