ΒΙΝΤΕΟ: ʼναψε «φωτιές» τo πέναλτι του Μασιά στο ντέρμπι «θανάτου» στο Λίβανο

Από την άσπρη βούλα κρίθηκε το ντέρμπι μίσους του Λιβάνου ανάμεσα στις Νεϊμέχ και Ανσάρ, στο οποίο διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Μασιάς.
 
Ο καταλογισμός του πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων έφερε έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του Κύπριου ρεφ, ο οποίος πάντως πήρε την ορθή απόφαση, όπως δείχνει η επαναληπτική προβολή της φάσης.


Ο αγώνας έγινε στο «Camille Chamoun Sport City Stadium» και νικήτρια αναδείχθηκε η Νεϊμέχ με σκορ 1-0 που της χάρισε την πρόκριση στα στα ημιτελικά του κυπέλλου του Λιβάνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κύπριος διαιτητής κλήθηκε να διαιτητεύσει αγώνα στο Λίβανο.

Ο διεθνής ρεφ για δεύτερη φορά στην καριέρα του ήταν διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα, ενώ ταξίδεψε στο Λίβανο για αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος για 5η φορά.
 
Δείτε την επίμαχη φάση σε βίντεο και φωτογραφίες από το «καυτό» ντέρμπι του Λιβάνου.


 

Δειτε Επισης

Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου