Οι τρομερές γκριμάτσες Σωφρόνη και οι φωτογραφίες του θριάμβου

Καθοριστικό βήμα για κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος στην ιστορία του έκανε ο Απόλλωνας που επικράτησε 4-2 του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.
 
Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού πιστοποίησαν στο γήπεδο την ανωτερότητα τους έναντι του έτερου διεκδικητή του τίτλου και αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς από τους «γαλαζοκίτρινους», ενώ ευνοούνται και σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της σεζόν.
 
Σωφρόνης Αυγουστή, ποδοσφαιριστές και κόσμος του Απόλλωνα έζησαν έντονα το ντέρμπι του Τσιρείου και στο τέλος πανηγύρισαν το σημαντικό τρίποντο, με το οποίο έκαναν άλμα επίτευξης του μεγάλου στόχου της χρονιάς.

Δειτε Επισης

Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα
«Είναι ανεπιθύμητο αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ... Ο Απόλλων δεν αποτελεί εύκολη λεία»
«Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και ήταν ένας δικός μας μονόλογος και δίκαια κερδίσαμε»
Επιβλήθηκε της Ομόνοιας και έφυγε νικητής με 3-1 από το στάδιο Αλφαμέγα ο Απόλλων
«Χωρίς τον Αυγουστή δεν θα είχα σκοράρει, μου δείχνει εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ»
Μέσα σε τέσσερα λεπτά έκαναν την ανατροπή οι Apollon Ladies και κέρδισαν τον τίτλο κόντρα στην Ομόνοια
Τα βάζει με Βρυωνίδη ο Απόλλων-«Η αξιοπιστία της Δικαστικής Επιτροπής έχει πληγεί ανεπανόρθωτα»
Ανακοίνωσε την ημέρα της κλήρωσης για τα ημιτελικά κυπέλλου η ΚΟΠ-Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων
«Έβρισε δύο φορές ο Φωτίου, είναι ανεπίτρεπτο»
Καζάνι που βράζει ο Απόλλωνας με Φωτίου-Προβαίνουν σε καταγγελία για φερόμενη εξύβριση φιλάθλου