Πάρντο: «Δεν θέλω να πω τι θα κάνω»

Για το κλίμα στην Εθνική ομάδα, την σταδιοδρομία του στην Αλκή και το μέλλον του αναφέρθηκε ο Ούρκο Πάρντο. Ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM και αναφέρθηκε για όλα. 
 
Αναλυτικά:

«Είναι πολύ καλό το κλίμα στην Εθνική, αν και κάναμε μόνο μια προπόνηση. Στόχος μας να κάνουμε όσα παιχνίδια μπορούμε για να μάθουμε καλύτερα τη φιλοσοφία του προπονητή. Ο Ραν Μπεν Σιμόν μπορεί να με χρησιμοποιήσει όποτε το θελήσει, είμαι πανέτοιμος».

Για τη διοργάνωση των Εθνών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο:

«Στη διοργάνωση των Εθνών, θέλουμε να έρθουμε πρώτοι. Ο προπονητής μας παρακολουθεί συνεχώς και θέλει να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σε συνδυασμό με κάποιους που αγωνίζονται στο εξωτερικό, νομίζω ανεβαίνει και το επίπεδό μας ως ομάδα».

Για την συνεισφορά της Αλκής και για τους παίκτες που έχει η ομάδα:

«Αν είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος, όλα γίνονται στην πορεία. Το κάθε τι έχει το χρόνο του και τώρα είμαι στην Αλκή. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο. Πάντως, είμαι ευγνώμων στην Αλκή που με ήθελε στο ρόστερ, μόλις έμεινα ελεύθερος από το ΑΠΟΕΛ. Ήταν μια καλή χρονιά φέτος, και αυτό νομίζω φάνηκε και στο γήπεδο. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες ομάδες».

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του:

«Δεν θέλω να πω τι θα κάνω. Δεν ξέρω, μένω συγκεντρωμένος στους στόχους που έχουμε, τόσο με την Αλκή, αλλά και με την Εθνική».

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»