Η νέα ομάδα του Ιμπραχίμοβιτς - Φεύγει άμεσα από τη Γιουνάιτεντ

Κάτοικος Αμερικής θα γίνει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σύμφωνα με το "Sports illustrated", καθώς ο Σουηδός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, ο Ιμπραχίμοβιτς είχε πάρει την άδεια του Ζοζέ Μουρίνιο για την αποχώρησή του από το Μάντσεστερ.

Πηγές που επικαλείται το αμερικανικό μέσο αναφέρουν πως ο 36χρονος έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν του 2019, το οποίο αναμένεται να του προσφέρει ετήσια έσοδα 1.200.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως την Παρασκευή σε ολοσέλιδο αφιέρωμα στους "Los Angeles Times". Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να φτάσει στη Νότια Καλιφόρνια την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Ο πρώην παίκτης των Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν-Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει ανακάμψει από τον σοβαρό τραυματισμό του, πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της 31ης Μαρτίου μεταξύ των Λος Άντζελες Γκάλαξι και Λος Άντζελες FC.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δεμένο χέρι (pic)
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 85 εκατομμυρίων για Ροντρίγκο η Άρσεναλ
H μεταγραφή του Γουίλιαμς άναψε φωτιές στην Ισπανία-Προσφεύγει στη La Liga η Μπιλμπάο
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Όσιμεν
Ζαλίζει το ποσό των ετήσιων απολαβών του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
Δεν είναι μόνο το... μεροκάματο των 550.000-Ιδιωτικό τζετ και υπηρέτες για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Ποστέκογλου έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα έκπληξη
Απέρριψε τη πρόταση της Νότινγχαμ Φόρεστ ο Γουεά
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Χειρουργείται και επιστρέφει σε τρεις μήνες ο Μπέλινγκχαμ