ΑΠΟΕΛ: Απαγορευτικό δηλώσεων στον Σάλαϊ!

Η μεγαλύτερη έκπληξη στην πρώτη κλήση του Ζορζ Λέεκενς ως ομοσπονδιακού τεχνικού της Ουγγαρίας ήταν η αγνόηση του Ρόλαντ Σάλαϊ, ο οποίος πραγματοποιεί καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ έχοντας αγωνιστεί και σε όλα τα παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ερωτηθείς σχετικά ο Βέλγος εκλέκτορας έδωσε μια ξεκάθαρη εξήγηση για τη μη κλήση του 20χρονου μεσοεπιθετικού εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με το Καζακστάν. Όταν ακόμη ο Λέεκενς δεν είχε αναλάβει τα καθήκοντά του, ο Σάλαϊ είχε δηλώσει τραυματίας για το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα, αλλά λίγες μέρες αργότερα αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα ο προπονητής της Ουγγαρίας να φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο ταλαντούχος άσος θα μπορούσε να είχε παίξει και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.


Η εφημερίδα Nemzeti Sport επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Σάλαϊ, προκειμένου να πάρει και τη δική του γνώμη γι' αυτήν την εξήγηση του Λέεκενς. Όπως γράφουν όμως οι Ούγγροι, ο ΑΠΟΕΛ επέβαλε απαγορευτικό δηλώσεων στον ποδοσφαιριστή επισημαίνοντάς του να συγκεντρωθεί στην ομάδα και στο πρωτάθλημα, έστω και αν αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου