Παντελή για Κουτσοκούμνη: «Τα κρατούσε όλα μέσα του»

Φτωχότερο χαρακτήρισε το κυπριακό ποδόσφαιρο μετά το θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή.
 
Ο στενός φίλος του επί 17 χρόνια προέδρου της ΚΟΠ αναφέρθηκε στην προσφορά και τον χαρακτήρα του Κωστάκη Κουτσοκούμνη μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις Ανδρέα Παντελή
«Τέτοιες ώρες ότι και να πούμε είναι χωρίς ουσία. Ήταν φίλος, συνεργάτης και στην προσωπική μου ζωή και σε οτιδήποτε τον αφορούσε στο έργο που επιτελούσε.
 
Ήταν ένα πανέξυπνος άνθρωπος. Γεννήθηκε και ζυμώθηκε μέσα στο ποδόσφαιρο. Με το πέρασμα των χρόνων απέκτησε τέτοια εμπειρία που θεωρώ ότι δύσκολα μπορείς να βρεις ανθρώπους που μπορούν να δουλέψουν με αυτό τον τρόπο. Είναι τεράστιο το κενό και ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να τον αντικαταστήσουμε γιατί θα είναι πολύ δύσκολο».
 
Τι κρατάει από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη: «Την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Πάντα στο ποδόσφαιρο κάνεις εχθρούς και αντιπάλους. Είχε την οξυδέρκεια να τις ξεπερνά πολλές φορές με προσωπικό κόστος.
 
Τα περισσότερα προβλήματα τα κρατούσε μέσα του. Όταν μάζευε πολλά μέσα του μας καλούσε 2-3 φίλους του να πάμε για φαγητό και τα έβγαζε από μέσα του. Ήταν από τις τακτικές που του άρεσε».
 
Πρωτοστάτησε στα τηλεοπτικά: «Πέραν των αγωνιστικών επιτυχιών, το οικονομικό είναι το πιο σημαντικό. Εργάστηκε πολύ για τα τηλεοπτικά, ήταν ο πρωτοστάτης, ο ηγέτης και χωρίς τη δικιά του ανάμειξη μπορεί να μην είχαμε αίσιο τέλος στο 99% των προβλημάτων που παρουσιάζονταν».
 
Ο Θεός να τον έχει καλά εκεί κοντά του, να τον ηρεμήσει γιατί πέρασε μια ζωή πολύ δύσκολη.
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου