Πολιάκοφ: Τον έβαλε τρεις θέσεις και τελικά τον απέσυρε ο Δώνης

Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Έτσι και στην περίπτωση του Ντένις Πολιάκοφ. Για τον Γιώργο Δώνη από τη στιγμή που χρησιμοποιεί ανελλιπώς τον Λευκορώσο προφανώς και πρόκειται για ένα πολυεργαλείο.
 
Το χειμερινό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε σε μόλις δύο μήνες παρουσίες στον «Αρχάγγελο» και στις τέσσερις θέσεις της άμυνας (δεξί μπακ, δεξί στόπερ, αριστερό στόπερ, αριστερό μπακ), ενώ στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου χρησιμοποιήθηκε από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι και το 61’, οπότε αντικαταστάθηκε από τον Εμπεσίλιο, σε θέση ανασταλτικού μέσου πλάι στον Τόμι Όαρ!
 
 
Ο Πολιάκοφ άρχισε την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Δώνη να δίνει χρόνο στον Νικόλα Ιωάννου ως κεντρικό αμυντικό. Ο Λευκορώσος αντιμετώπισε προβλήματα στο μαρκάρισμα του ταχύτατου Ελουντού και ο Δώνης έδωσε εντολή ν’ αλλάξουν θέσεις.
 
Ολιγόλεπτη ήταν η συμμετοχή του Πολιάκοφ και στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Λευκορώσος στα παιχνίδια που αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός δεν έπεισε ότι μπορεί ν’ ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των «γαλαζοκιτρίνων».
 
Ρίχθηκε κατευθείαν στα βαθειά, καθώς αποκτήθηκε άρον-άρον μετά τους μαζεμένους τραυματισμούς κεντρικών αμυντικών κάτι που ενδεχομένως να τον επηρέασε.
 
Η μακροχρόνια θητεία του σε ψηλό επίπεδο στην Μπάτε και η διετής (2009/11) παρουσία του στην Σαχτάρ ασφαλώς και δεν είναι αμελητέα στατιστικά, εντούτοις ο 26χρονος πολυθεσίτης αμυντικός επιβάλλεται ν’ ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του.
 

Δειτε Επισης

Ο πρόεδρος της Πάφος FC Roman Dubov σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη-«Αυτή είναι η επενδυτική μας φιλοσοφία»
Άνοιξε τα χαρτιά του ο Πετρίδης για τους επενδυτές-«Σε προχωρημένο στάδιο η συμφωνία, απομένουν τα έγγραφα»
Εξήγγειλε αναβάθμιση του Στέλιος Κυριακίδης και άλλα τρία έργα ο Πρόεδρος-«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς»
Νίκη για την Ομόνοια στο αιώνιο και 3η θέση, ανατροπή στο φινάλε για τον Άρη
BINTEO: Η στιγμή που ο Πρόεδρος παραδίδει την κούπα στον Ζάιρο και η Πάφος σηκώνει το πρώτο τρόπαιό της
Σε πελάγη ευτυχίας ο Πρόεδρος, έτοιμος για την απονομή-Δίπλα στους Ντουμπόφ και Λομάκιν (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Με γκολάρες λύγισε την ΑΕΚ και τέλειωσε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα η Πάφος
Σφήγγα για τους επενδυτές ο Πετεβίνος-«Θα υπάρχει τοποθέτηση από τον πρόεδρο»
BINTEO: Θυμήθηκε τα πέτρινα χρόνια της Πάφου ο Πρόεδρος-Διπλωματική απάντηση για κυπελλούχο και Euroleague
Μιχάλης Ιωάννου: Έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά