Η Ρεάλ πέρασε, ο «εμφύλιος» στ’ αποδυτήρια καλά κρατεί!

«Στοπ» στους πανηγυρισμούς της Ρεάλ Μαδρίτης βάζει ισπανικό δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι Μπέιλ και Ράμος είχαν επεισόδιο στ' αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του «πάρτι» πρόκρισης στον αγωνιστικό χώρο, μετά το πέναλτι του Κριστιάνο.
 
Στο άρθρο γίνεται λόγος για απόφαση του Ουαλού να μείνει στ' αποδυτήρια, λυπημένος, μακριά από την ομάδα που απολάμβανε την όγδοη συνεχόμενη πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.
 
Ο Ράμος, όταν αντιλήφθηκε την απουσία του σταρ συμπαίκτη του και ενημερώθηκε πως βρίσκεται στ' αποδυτήρια, έτρεξε για να το δει με τα μάτια του, καθώς δεν το πίστευε!
 
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουαλός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, έχοντας κάνει ένα πολύ κακό παιχνίδι...
 
Από την αρχή του περασμένου καλοκαιριού δεν είναι λίγοι αυτοί που γράφουν στην Ιβηρική Χερσόνησο και την Αγγλία, ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ... τελειώνει από την Μαδρίτη, γιατί Ζιντάν και Πέρεθ και δεν τον εμπιστεύονται εξαιτίας των τραυματισμών του.
Πηγή: contra.gr

Δειτε Επισης

«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League
BINTEO: Έπος της Ιντιάνα στην Οκλαχόμα Σίτι-Δραπέτευσε με μεγάλο καλάθι του Χαλιμπέρτον