«Ας καταφέρουν πρώτα να πληρώσουν Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ…»

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Active «Τα Λέμε Όλα» ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, και ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, Μάριος Στυλιανίδης, μίλησαν για το θέμα του που προέκυψε τις τελευταίες μέρες αναφορικά με το γήπεδο του βόλεϊ στο Πολυπροπονητήριο.
 
Ο πρόεδρος του ΚΟΑ τόνισε: «Το θέμα έχει διάφορες προεκτάσεις. Καλά κάνει ο καθένας και βλέπει το δικό του άθλημα. Το θέμα είναι να δούμε το σύνολο των αθλημάτων. Μπορεί να είναι και θέμα κόστους. Ας καταφέρουν πρώτα η Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ να πληρώσουν τις 200.000 που χρωστούν και μετά να έχουν το δικαίωμα να υποδείξουν στον οργανισμό ποιο γήπεδο να ανοίξει και ποιο να κλείσει. Με καλή διάθεση μπορούμε να βρούμε τις λύσεις για να εξυπηρετήσουμε γενικότερα τον αθλητισμό της Κύπρου. Εάν όμως ο καθένας νομίζει είναι δικό του χωράφι και κάνει ότι θέλει τότε να το ξεχάσει. Εμείς πρέπει να δούμε το γενικότερο καλό του αθλητισμού και ας δει ο κάθε ένας το δικό του το σωματειακό. Έχουμε ορίσει συνάντηση Δευτέρα 16 του μήνα η ώρα 11:00 για όλα τα θέματα».
 
Από την πλευρά του, ο Μάριος Στυλιανίδης (υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας), απάντησε: «Θέλουν να καταστρέψουν το μοναδικό γήπεδο βόλεϊ που υπάρχει. Το στάδιο μας είναι το γήπεδο «Ελευθέρια» αλλά κάποιες προπονήσεις που δεν μπόρουμε να τις κάνουμε για διάφορους λόγους τις κάνουμε στο Πολυπροπονητήριο. Και δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμείς το γήπεδο, το χρησιμοποιεί και το ΑΠΟΕΛ και τα πανεπιστήμια».
 
Συμπληρώνοντας ανέφερε: «Η απόφαση καταστροφής του γηπέδου βόλεϊ πάρθηκε και έχουν σταλεί και επιστολές χωρίς να συζητηθεί με κανένα. Ελπίζουμε με καλή θέληση και διάλογο να εξυπηρετηθούν όλα τα συμφέροντα όλων των σωματείων όχι μόνο του πινγκ-πονγκ. Θα ενημερωθώ για την συνάντηση και ελπίζω να βρούμε μια λύση».
 

Δειτε Επισης

F1 - Όλοι οι βαθμοί του Φερστάπεν στο point system (vid)
Νέα... Βασίλισσα στο Roland Garros η Κόκο Γκοφ με επική ανατροπή επί της Σαμπαλένκα
Ο Αταμάν απάντησε στον Λεπενιώτη: Κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί «ζώα» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο αθλητικός δικαστής αποφασίζει πριν από το Game 4 για Φουρνιέ-Ναν
Σε τελικούς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Τουκολούκοβα και Αυγουστή
«Τρελάθηκε» ο Μίλερ και η οικογένεια του στο νικητήριο καλάθι του Χαλιμπέρτον
Η Μάλαγα «τσάκισε» τη Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ απέκλεισε τη Μπασκόνια του Ρογκαβόπουλου
Ο Τεντόγλου κατέκτησε την 3η θέση στο Diamond League της Ρώμης
Γιαννακόπουλος: Ο Μπαρτζώκας είπε στην κόρη μου «άσε μας κοριτσάκι μου»-Είσαι τυχερός που δεν είμαι εκεί
Ο Ολυμπιακός νίκησε 99-88 τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο