«Επίθεση» Καν σε Μπουφόν: «Αυτά παθαίνει όποιος δε ξέρει...»

Ο Όλιβερ Καν μίλησε στη γερμανική εφημερίδα Bild για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν και την αποβολή του στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Μπερναμπέου. Ο επί σειρά ετών γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου εξαπέλυσε «επίθεση» στον Ιταλό, λέγοντας ότι αυτά παθαίνει όποιος δεν ξέρει πότε να σταματήσει την καριέρα του.

Ο 48χρονος πια Καν δήλωσε στη συνέντευξή του: "Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πότε πρέπει να σταματήσεις. Αν είχε αποσυρθεί νωρίτερα, ίσως να είχε αποφύγει τον αποκλεισμό από τους Σουηδούς στο δρόμο για το Μουντιάλ και αργότερα την απογοήτευση στο ματς με τη Ρεάλ. Παρασύρθηκε από την επιθυμία να φτάσει σε νέα ρεκόρ και να κατακτήσει το Champions League".

Ο Καν, που αποσύρθηκε από την εθνική Γερμανίας το 2006 και σε συλλογικό επίπεδο το 2008, πρόσθεσε: "Θα μπορούσα να παίξω για 2-3 χρόνια ακόμα. Αν δεν μπορείς να βρεις το σωστό χρόνο για να βάλει τέλος στο... κενό, τότε πονάει. Ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Αυτά μετράνε, όχι ότι δεν πήρε το Champions League".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

La Liga, Μπαρτσελόνα – Θέλτα 4-3: Απίθανη ανατροπή τίτλου στο 90’+8’
Στο πλάι του Φλικ η Μπαρτσελόνα: «Το επιβαρυμένο πρόγραμμα είναι εις βάρος των πραγματικών αστέρων»
Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης-«Δεν μιλάω για εικασίες»
Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 7πλάσια περιουσία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι κακό να αγωνιζόμαστε για την πρόκριση στο Champions League»
Λύγισε τη Ναντ και καθάρισε με τη σωτηρία η Ρεν
Διαθέσιμος για 65-70 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι ο Γκιόκερες
Premier League - 33η αγωνιστική: Ο κλοιός σφίγγει και ο χρόνος της Τσέλσι λιγοστεύει
Πένθος στην Κροατία: Βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο ο παλαίμαχος διεθνής, Πόκριβατς
Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey