Aνατροπή με την αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό

Θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, καθώς η "πράσινη" ΠΑΕ εξόφλησε σήμερα τους Σεμπάστιαν Λέτο, Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ, το οποίο σημαίνει πως αποφεύγεται ο κίνδυνος αφαίρεσης εννιά βαθμώ και ο άμεσος υποβιβασμός.

Την είδηση επιβεβαιώνουν και οι δικηγόροι των τριών παικτών. Θυμίζουμε πως στον Λέτο οφείλονταν περίπου 50.000 ευρώ, στον Τοτσέ 25.000 ευρώ και στον Εσιέν κοντά στις 260.000 ευρώ.

Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως γλιτώνει γενικά τον υποβιβασμό καθώς όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν αν μια υπόθεση όπως του Βέμερ (δηλαδή οι μεγάλες οφειλές) δεν διευθετηθεί μετά από τρεις αγώνες, τότε και πάλι υποβιβάζεται ο Παναθηναϊκός με τρία διαδοχικά "-3" ακόμη και από την ίδια υπόθεση.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Παυλίδης: «Δεν υπάρχουν φιλικά για εμάς, πρέπει να δείχνουμε την ανωτερότητά μας»
«Ευχάριστα τα συμπεράσματα, διάθεση και αφοσίωση τα σημαντικότερα στοιχεία»
Χορταστική Εθνική Ελλάδος, διέλυσε τη Σλοβακία και γλύκανε το κοινό της Κρήτης
Στα ύψη η χρηματιστηριακή αξία του Βαγγέλη Παυλίδη-Ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ
Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Χατζηχρήστο-«Μήτσο γεια σου, ήρθαν τα παιδιά σου»
Νικολακόπουλος: «Κλειδώνει η μεταγραφή του Κωστούλα από τον Ολυμπιακό στην Μπράιτον»
Ρίγη συγκίνησης στην OPAP Arena για το τελευταίο «αντίο» στον Χατζηχρήστο
AEK: Τελειώνει την υπόθεση Νίκολιτς και επισπεύδει τα μεταγραφικά ο Ριμπάλτα
Εθνική Ελλάδος: Τεστ κόντρα στη Σλοβακία μπροστά στο κοινό της Κρήτης
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν