O Ντούρις νίκησε Γιάννου και Τζούνιορ

Το δεύτερο τέρμα του Ντούρις της Ανόρθωσης σε βάρος της Ομόνοιας αναδείχτηκε ως το καλύτερο της 4ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta. Ο Σλοβάκος επιθετικός τέλειωσε ιδανικά τη φάση μετά την εξαιρετική πάσα του Ράγιος, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Δεύτερο καλύτερο τέρμα, αυτό που πέτυχε ο Απόστολος Γιάννου της ΑΕΚ σε βάρος του Απόλλωνα και τρίτο καλύτερο τέρμα, αυτό του Ντόσσα Τζούνιορ της ΑΕΛ σε βάρος του ΑΠΟΕΛ. 

Κάθε αγωνιστική, η Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ επιλέγει τα τρία καλύτερα τέρματα τα οποία προβάλλονται με τη χορηγία της Bet On Alfa. Στο τέλος του Πρωταθλήματος, θα επιλεγεί το καλύτερο τέρμα της χρονιάς και ο σκόρερ θα βραβευτεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ.

Δείτε το video με τα τρία καλύτερα τέρματα.

 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας