Η διαιτησία στο ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ - Το πέναλτι και οι φωνές για χέρια Καρλάο-Πέρεθ

Με φωνές από πλευράς ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στην "Αρένα" με τον ΑΠΟΕΛ που βρήκε στο τέλος τους «γαλαζοκίτρινους» να παίρνουν μια πολύτιμη νίκη (1-3) και να συνεχίζουν τη μάχη στη διεκδίκηση του 6ου διαδοχικού πρωταθλήματος.
 
Στο 10' της αναμέτρησης ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου καταλόγισε πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ σε παράβαση του Νέλσον με το χέρι μετά από σέντρα του Βούρου. Μια απόφαση που αμφισβήτησαν οι Λαρνακείς υποστηρίζοντας πως ο ακραίος μπακ της ομάδας ήταν εκτός περιοχής την ώρα που ακούμπησε την μπάλα.
 
Στην επαναληπτική προβολή της Cytavision δεν ξεκαθαρίζει απόλυτα η φάση, αφού ναι μεν το δεξί πόδι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ πατούσε εκτός περιοχής, όμως η μπάλα κτύπησε στο αριστερό χέρι που ήταν σε αφύσικη θέση και προς το μέρος της περιοχής την οποία πατούσε δευτερόλεπτα μετά απ' όταν έγινε η επαφή. 
 
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φλοριάν Τολμές έφυγε στην πλάτη της άμυνας των «γαλαζοκιτρίνων», με τον Πέρεθ να βγαίνει εκτός περιοχής και να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, με τους Λαρνακείς να διαμαρτύρονται για χέρι, χωρίς ωστόσο να υποδεικνύει κάτι ο διαιτητής και αφήνοντας σωστά το παιχνίδι να συνεχιστεί.  
 
Πέναλτι ζήτησε στο 40’ η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ζητώντας χέρι του Καρλάο εντός περιοχής μετά από σουτ του Φλοριάν, με την επαναληπτική προβολή ωστόσο να δείχνει την μπάλα να χτυπά στο σώμα του Βραζιλιάνου αμυντικού, με τον διαιτητή να αφήνει ορθά πάλι το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου