ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ με το χέρι του Νέλσον

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νούνο Μοράις στο 11’ ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της «Αρένας» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Cyta.
 
Η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Νέλσον με τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργο Νικολάου να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών, μια απόφαση που αμφισβήτησαν οι Λαρνακείς υποστηρίζοντας πως ο ακραίος μπακ της ομάδας ήταν εκτός περιοχής.
 
Στην επαναληπτική προβολή της Cytavision δεν ξεκαθαρίζει απόλυτα η φάση, αφού ναι μεν το δεξί πόδι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ πατούσε εκτός περιοχής, όμως η μπάλα κτύπησε στο αριστερό χέρι που ήταν σε αφύσικη θέση και προς το μέρος της περιοχής την οποία πατούσε δευτερόλεπτα μετά απ' όταν έγινε η επαφή. 
 
Ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ κοντά στη φάση και καταλόγισε αμέσως την εσχάτη των ποινών. 
 
Δείτε την επαναληπτική προβολή της Cytavision 

 

 

Δειτε Επισης

Ζητούν αναβάθμιση των σταδίων τους Ανόρθωση, Σαλαμίνα και Εθνικός-«Η πολιτεία να βρει τη λύση»
Η ΚΟΠ βράβευσε τους πρωταγωνιστές της σεζόν στην γιορτή του ποδοσφαίρου
Ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος El-Arabi βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ
Ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ ο διάδοχος του Αλεξέι Σπιλέφσκι στον Άρη Λεμεσού
Το αντίο του Γαλανόπουλου στον ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σταύρος Δημοσθένους
Κρίσιμα τα επόμενα 24ώρα για την Ανόρθωση-«Δεν ζητούμε ελεημοσύνη, ζητούμε πίστη, συμμετοχή και ευθύνη»
Το μήνυμα Καραπαττάκη στον κόσμο της ΑΕΚ-«Πέσαμε, σηκωθήκαμε και είμαστε ξανά εδώ»
Παρελθόν από τον Άρη ο Μπράουν
Κρις Τριανταφυλλίδης για επαφές με επενδυτές-«Έχω οδηγίες αν κλείσει η συμφωνία, να ζητήσω επίσημα αντίγραφα»