«Ο περήφανος κόσμος μας θαμπώνεται από μερικά εκατομμύρια»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 9 αναφέρεται σε όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στην Ομόνοια, για να σταθούν στο ότι έχουν χρέος να γίνουν η φωνή των αγνών Ομονοιατών. 

Αναλυτικά:

Μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργείτε απέναντι σε όποιο τολμά να μιλήσει, εμείς στεκόμαστε όρθιοι και συνεχίζουμε.

Έχουμε χρέος να μιλήσουμε για εμάς, για την ιστορία αυτού του σωματείου αλλά και για όσους δεν μπορούν να μιλήσουν.
Έχουμε χρέος να γίνουμε η φωνή εκείνου του κόσμου που δεν μπορεί να μιλήσει ενάντια σε μια κλίκα ανθρώπων που εξουσιάζουν ζωές και ιδανικά, έχουμε χρέος να γίνουμε η φωνή εκείνων των αγνών ΟΜΟΝΟΙΑτων που στα κρυφά μας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Αυτούς τους ανθρώπους εκπροσωπούμε, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτοί που τόσα χρόνια τους πουλούσαν ιδανικά και ιδεολογία σήμερα πλασάρουν αυτό το έκτρωμα, που δεν μπορούν να πιστέψουν το πόσο ξεγελάστηκαν από κάποιους και τέλος που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο περήφανος κόσμος της ομάδας μας θαμπώνετε από μερικά εκατομμύρια.

Για αυτούς λοιπόν θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα κάνουμε τα πάντα μέχρι αύριο να είναι έτοιμος ο συνδυασμός συνεργασίας με όσους θέλουν, αντέχουν και το κυριότερο μπορούν να μιλήσουν και να βγουν μπροστά

Με τα καθαρά μας χέρια και με το μέτωπο μας να βλέπει προς τον ήλιο στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους δεν αλλοιώνονται και δεν αλλάζουν.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»