Τα βήματα για Λαβόρδε, η συνάντηση για Ράγιος και η επιθυμία «φυγής» του Αρούς

Για τα δεδομένα με τους Ρουμπέν Ράγιος και Αριέλ Αρούς μίλησε στον Αctive o αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκος Γιάγκου, ο οποίος ρωτήθηκε και για τον Ρικάρντο Λαβόρδε.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Passing Game» στον Active ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα και κυρίως για τα θέματα προγραμματισμού της «Κυρίας».

Για την ήττα από τον Απόλλωνα: «Μόνο μια φορά δεχθήκαμε τρία γκολ στη φετινή σεζόν. Η ευκαιρία που χάσαμε στο τέλος του ημιχρόνου και ο τραυματισμός του Σίντελφεντ άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς. Επίσης ήρθε και το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα στην επανάληψη».

Για τις ανανεώσεις: «Ο μάνατζερ του Ράγιος βρίσκεται στην Κύπρο. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη μαζί του. Σήμερα θα έχει συνάντηση ο πρόεδρος μαζί τους. Θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για επέκταση της συνεργασία. Ας μην προτρέξουμε όμως νιώθω ότι έχουμε καλό έδαφος για να τα βρούμε. Η διάρκεια του συμβολαίου καθορίζει και το ύψος του συμβολαίου. Δεν μπορεί να εκτοξευτεί ένα συμβόλαιο, όμως η πρότασή μας θα κυμαίνεται κάπου εκεί που βρίσκεται τώρα το συμβόλαιό του».
 
Για τον Αριέλ Αρούς και τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ που τον θέλουν να επιθυμεί ο ίδιος να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα: «Τις επόμενες μέρες έρχεται και ο μάνατζερ του Αρούς. Από τον παίκτη έχουμε λάβει την ικανοποίησή του από τις συνθήκες στην ομάδα μας, όμως αντιλαμβάνομαι και την επιθυμία του να αγωνιστεί σε πιο μεγάλο πρωτάθλημα. Οι οποιεσδήποτε συζητήσεις, με οποιονδήποτε παίκτη δεν πρέπει να κρατάνε μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για τον Λαβόρδε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτά που λέγαμε την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το θέμα είναι το οικονομικό, οπότε θεωρώ ότι τα βήματα προς την ομάδα θα πρέπει να τα κάνει ο Λαβόρδε και όχι η Ανόρθωση προς τον Λαβόρδε»
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal