Πετεβίνος: «Το έχουμε πεθυμήσει»

Για το επίτευγμα του ΑΠΟΕΛ να κερδίσει εκτός έδρας φέτος Απόλλωνα, Ανόρθωση και ΑΕΚ αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον ACTIVE 107.4. 

Eπεσήμανε ότι ο μοναδικός τρόπος για να διατηρήσει η ομάδα τα κεκτημένα είναι το 3Χ3 ενώ παραδέχθηκε ότι επιθυμία όλων είναι να δουν ένα κατάμεστο γήπεδο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ο μοναδικός τρόπος για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα θα πρέπει να κάνουμε το 3Χ3. Καταφέραμε να πάρουμε μια πάρα πολύ δύσκολη νίκη σε μια έδρα που δεν είχε ηττηθεί μέχρι πριν το ματς μας. Έχουμε μια βαθμολογική διαφορά δύο βαθμών από τον Απόλλωνα. Έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα φέτος που δεν τα πέτυχε άλλη ομάδα, όπως να κερδίσουμε την Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», την ΑΕΚ στο «Αρένα» και τον Απόλλωνα στο Τσίρειο όμως αυτά δεν σημαίνουν τίποτα. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το κάλεσμα του Πρόδρομου Πετρίδη στον κόσμο: «Ο κόσμος έχει εκφράσει πολλές φορές την πίστη του. Εμείς αυτό που ζητούμε στα εντός έδρας παιχνίδια είναι να δείξουν τη δύναμη και την πίστη τους. Θέλουμε να δούμε γεμάτο γήπεδο, το έχουμε πεθυμήσει».

Για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ «Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal