«Κάθε βδομάδα τρώμε πάτσους στην Ομόνοια»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport FM, βρέθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ανδρέας Κάντηλος ο οποίος μίλησε αρχικά για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα για να σχολιάσει στη συνέχεια την Ομόνοια του σήμερα.

Αναλυτικά:

Ποιους συμπάικτες είχες να εκτοπίσεις τότε;
«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να εκτοπίσω τους Κανάρη και Μαυρή. Προσπάθησα πολύ. Είχαμε και τον Καιάφα που αν δεν του έβγαζες σέντρα έτρωγες πάτσο (γέλια). Μου είχαν μεγάλη αγάπη όλοι, ήταν πολύ διαφορετικές οι σχέσεις μας τότε με όλους».

Για την πρώτη συμμετοχή…
«Θυμάμαι σαν τώρα την πρώτη μου συμμετοχή. Ήταν Οκτώβριος του 1980, παίζαμε με την Αλκή και μπήκα αλλαγή στην θέση του Μαυρή. Κερδίσαμε 3-1. Τότε μπαίναμε στο γήπεδο και έλεγαν όλοι πόσα γκολ θα βάζαμε και όχι αν θα κερδίζαμε. Τώρα λένε πόσα θα φάμε».

Για την Ομόνοια του σήμερα…
«Νιώθω πολύ πληγωμένος με αυτά που συμβαίνουν στην Ομόνοια, κάθε εβδομάδα τρώμε πάτσους. Πρέπει αυτοί που θα αναλάβουν να πάρουν σωστές αποφάσεις και να φέρουν την Ομόνοια εκεί που της αξίζει. Και οι φίλαθλοι των υπόλοιπων ομάδων θέλω νια δυνατή Ομόνοια. Φτάνει ο κόσμος απηύδησε».

«Με ανησυχεί γιατί δεν υπάρχει Ομόνοια στην Ομόνοια όπως είπε ο κύριος Κατσουρίδης. Όταν υπάρχει εκλογική διαδικασία θα υπάρξει αντιπαράθεση. Έπρεπε να έρθουν να τα βρουν μεταξύ τους και να πάνε με έναν συνδυασμό. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα πρέπει να βρεθεί μια σωστή λύση για να επανέλθει η Ομόνοια εκεί που της αξίζει» είπε ο Κάντηλος και πρόσθεσε:

«Την πρόταση της εταιρείας την βλέπω σαν την μόνη λύση γιατί θα έρθουν λεφτά μέσα. Προσωπικά βλέπω θετικά αυτή την πρόταση αλλά ο κόσμος θα ψηφίσει. Μακάρι να υποστηριχθεί σωστά ο κ. Κυριάκου και να γίνει σωστή διαχείριση για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Οι παλαίμαχοι τάχθηκαν υπέρ του συνδυασμού Λώρη Κυριάκου. Μας εξήγησαν τα πάντα, μας έλυσαν όλες τις απορίες. Στην παρούσα φάση είναι η καλύτερη λύση. Το σημαντικό είναι ότι από τα λόγια πρέπει να περάσουν στις πράξεις».

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»