Φανιέρος: «Είσαστε ούλλοι σοβαροί

Τους λόγους που ο Ερμής δεν δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές στα αδιάφορα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών των πλέι οφ εξήγησε ο Λούκας Φανιέρος. 
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE 107.4 o πρόεδρος των "φτεροπόδαρων" κάλεσε την ηγεσία της ΚΟΠ να αντιμετωπίζει ισότιμα τις ομάδες, ενώ διαφώνησε κάθετα με τον χαρακτηρισμό ντέρμπι τίτλου που αποδίδεται στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας. 
 
Διαβάστε επίσης:
 
Οι δηλώσεις Φανιέρου
«Υπάρχουν παιχνίδια που είναι αδιάφορα και βλέπεις ότι ο Ερμής τα παίζει όλα, ενώ όταν παλιά βάζαμε κάποιο νεαρό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα γίνονταν σχόλια. Τώρα δεν μιλά κανένας. Έδωσα 140.000 ευρώ σε αόρατους φακέλους πέρσι, τους οποίους δεν ξέρω ποιος τους έστειλε που και πότε και τώρα γίνονται τα αίσχιστα και δεν έχει φακέλους ούτε τίποτα. Δεν πειράζει, περάσαμε. Δεν είναι λεφτά που ήθελαν; Επιάσαν τα! Αν μπορούσε ο Καϊάφας θα έβαλε 16χρονους για να τους δούμε αγωνιζόμενους, όμως επειδή το σωματείο μας κινδυνεύει με διαγραφή, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η νέα ηγεσία της ΚΟΠ πρέπει να τα δει αυτά τα πράγματα. Να υπάρχει ισοτιμία. Όχι από τη μια πλευρά. Ή όλοι ή κανένας».
 
Για το ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα: «Άκουγα μέσα στα ραδιόφωνα για ντέρμπι τίτλου, ότι αν νικήσει ο Απόλλωνας πιάνει το πρωτάθλημα ή αν νικήσει ο ΑΠΟΕΛ πιάνει αυτός το πρωτάθλημα. Είσαστε ούλλοι σοβαροί; Γιατί τα άλλα δύο παιχνίδια τι είναι; Μα γιατί λένε ότι είναι το τελευταίο. Γιατί απαγορεύεται να χάσει στα άλλα ματς ο Απόλλωνας ή ο ΑΠΟΕΛ; Μέχρι και ο κόσμος το κατάλαβε ότι υπάρχει αδιαφορία. Τώρα φταίει ο Απόλλωνας ή ο ΑΠΟΕΛ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα αν όλα τα προγνωστικά λένε ότι είναι αδιάφορη η Ανόρθωση. Η ποινή ποια θα είναι αν πάνε όλοι και παίξουν τον ΑΠΟΕΛ να κερδίσει τελευταίο ματς; Θα έρθει φάκελος; Αν ήταν ο Ερμής θα ερχόταν ένας φάκελος να τελειώνουμε. Τώρα δηλαδή αν πάει κάποιος και παίξει 200.000 ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει, θα έρθει φάκελος; Γι’ αυτό λέω ότι υπάρχουν τρίτα χέρια που μπορεί να φέρουν τους φακέλους χωρίς να φταίνε οι ομάδες».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς