Τεράστιο ποσό από την Κύπρο με αγάπη για τον Φούσκο

Μέσα από διάφορες δράσεις ο κόσμος του κυπριακού ποδοσφαίρου μάζεψε πέραν των 26 χιλιάδων ευρώ, συμβάλλοντας στον αγώνα ζωής του τρίχρονου γιου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Φούσκο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».
 
Ο μικρός Λούσιο πάσχει από νευροβλάστωμα, μια μορφή καρκίνου η οποία απαιτεί πολυδάπανη θεραπεία στις ΗΠΑ.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σε αυτη τη μάχη δεν είναι μόνος. Το κυπριακό ποδόσφαιρο έδειξε για μια ακόμα φορά πως ενωμένο μπορεί να αντεπεξέλθει και στον πιο δύσκολο αγώνα. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Εμιλιάνο Φούσκο και του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», ο κόσμος του ποδοσφαίρου της Κύπρου έφτιαξε μια μεγάλη αγκαλιά που χώρεσε μέσα μια οικογένεια ενός ποδοσφαιριστή.
 
Το «Γκολ στη Ζωή» ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν στον αγώνα ζωής του τρίχρονου Λούσιο, άμεσα ή μέσω του «Γκολ στη Ζωή», μετουσιώνοντας σε πράξη τους σκοπούς ιδρύσεως του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών, που δεν ήταν άλλοι από την ανάδειξη της ανθρώπινης πλευράς του ποδοσφαίρου και τη αξιοποίηση της δυναμικής του δημοφιλέστερου αθλήματος προς όφελος της κοινωνίας.
 
Αναφέρεται, τέλος, ότι εισφορές μπορούν να γίνονται μέσω του www.gofundme.com/luciofusco ή στον πιο κάτω Τραπεζικό Λογαριασμό: BANK NAME:  Astro Bank, HOLDER’S NAME: EMILIANO A FUSCO, SAVINGS ACCOUNT:   0000391832, IBAN: CY78008003020000000000391832, SWIFT:  PIRBCY2N.

Δειτε Επισης

Σωφρόνης: O Μάκης είναι πολύ καλός προπονητής και ξέρει πως να κλείσει μια ομάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Κυρία στο ραντεβού της η Ανόρθωση, έριξε τριάρα της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Πήγε να την πατήσει αλλά το γύρισε και έφυγε με σπουδαίο διπλό η Ομόνοια
BINTEO: Η κίνηση του Φιλίποβιτς στον Τσίκο που έφερε ένταση και κόκκινη κάρτα
ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι της Δόξας και η εύστοχη εκτέλεση του Σαντίκ που πάγωσε την Ομόνοια
BINTEO: Κάνει πάρτι στο Άλφαμεγα η Ανόρθωση με δυο γκολ σε δυο λεπτά
BINTEO: Το γκολ της Ανόρθωσης που ακυρώθηκε ως οφσάιντ
LIVE: Το έφερε τούμπα το παιχνίδι στην Περιστερώνα η Ομόνοια
LIVE: Οι προβολείς στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ανόρθωση
Τα εισιτήρια της Ομόνοιας που απέμειναν για το sold out στην Περιστερώνα