Η λογική απαίτηση του Ράγιος και οι υπογραφές που δεν έπεσαν

Δεν προέκυψε συμφωνία στην πρώτη επαφή της Ανόρθωσης με τον ατζέντη του Ρούμπερ Ράγιος, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο για συζητήσεις με την «Κυρία» με σκοπό την ανανέωση συμβολαίου του Ισπανού επιτελικού μέσου.
 
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν ως προς το χρονικό πλαίσιο της συμφωνίας που προνοεί συνεργασία άλλων δύο ετών, εντούτοις προκύπτει
μικρή οικονομική διαφορά.
 
Ο Ράγιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ανόρθωσης με ετήσιες απολαβές περίπου 225 χιλιάδες ευρώ. Η διοίκηση της «Κυρίας» άκουσε τις οικονομικές απαιτήσεις του Ισπανού που σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε ελαφρώς μεγαλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με το υφιστάμενο. 
 
Ο Ισπανός μέσος διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του και είναι λογικό στο τελευταίο συμβόλαιο που θα υπογράψει να επιθυμεί να εξαργυρώσει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με μια μικρή αύξηση απολαβών σε απόλυτα λογικά πλαίσια. 
 
Στην ομάδα της Αμμοχώστου αξιολογούν τα δεδομένα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι σε νέο ραντεβού που θα γίνει μέσα στην βδομάδα θα προκύψει συμφωνία. 
 
Πιθανόν η Ανόρθωση να προτείνει στον ποδοσφαιριστή κάποια μπόνους συμμετοχών ή επιτυχιών ώστε να δώσει κίνητρα στην πλευρά του Ράγιος να πει το «ναι» και να κλείσει έτι θετικά ένα σημαντικό κεφάλαιο του προγραμματισμού ενόψει της νέας χρονιάς.
 
Ακολούθως θα πάρει σειρά η περίπτωση του Αριέλ Αρούς, ο οποίος ναι μεν εξέφρασε πρόθεση να παίξει σε προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης, εντούτοις η Ανόρθωση με «όπλο» την παραμονή Λέβι και δεδομένη πλέον τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετική απάντηση από τον Ισραηλινό τερματοφύλακα.
 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή