«Μόνο αυτοί οι δυο κάνουν για την Ομόνοια»

Τους ποδοσφαιριστές που θα κρατούσε στην Ομόνοια για τη νέα χρόνια ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ανδρέας Κάντηλος, καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport FM. 

Αναλυτικά:

Ποιους από τους ποδοσφαιριστές τη Ομόνοιας θα κρατούσες και τη νέα σεζόν;
«Ο Ντάρμπισάιαρ πρέπει να μείνει καθώς είναι απίστευτο αυτό που κάνει αν διεκδικεί πρωτιά στους σκόρερ σε αυτή την ομάδα. Θα κρατήσω και τον Φάνο Κατελάρη ο οποίος δεν πάει καλά αλλά σε αυτή την Ομόνοια πώς να πάει καλά. Μόνο αυτούς τους δύο. Η παρουσία του Χριστοφή δεν είναι για ομάδα όπως η Ομόνοια».

Πως εξηγείς αυτή την παρουσία του Νταρμπισάιαρ;
«Είναι άξιος συγχαρητηρίων. Δεν γίνεται μέσα από αυτά τα προβλήματα να διεκδικεί την πρώτη θέση στους σκόρερ. Είναι φαινόμενο και πρέπει να τον προσέξουν για να μείνει εκεί. Όταν στα χειρότερα της Ομόνοιας έβαλε τόσα γκολ φανταστείτε να βρεθούν δίπλα του ποδοσφαιριστές που ξέρουν και λίγη μπάλα».

Δειτε Επισης

Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Επίσημα Απολλωνίστας ο Βρίκκης
Χωρίς τον Σαμπορίτ η λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Παρτίζαν
Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα